Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering Europa nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering Europa met een ruime dekking? De Reisverzekering van Allianz Global Assistance met Europadekking is zeer compleet en sluit je al af voor € 1,26 per dag!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering Europa afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
 • Stap 2: Persoonsgegevens
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Reisverzekering met Europadekking ontvang je direct per e-mail! Je kunt de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende kortlopende reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Reisverzekering Europa

Reisverzekering Europa nodig? Hier direct geregeld v.a. € 1,26 per dag!

Een reisverzekering voor Europa nodig omdat je op vakantie gaat? Wij bieden je de beste reisverzekering tegen een gunstige premie, al v.a. € 1,26 per dag. Een voordelige reisverzekering met Europadekking is zo geregeld. Sluit daarom hier je reisverzekering af voor alle Europese steden en Europese landen.

Reisverzekering Europa

Bereken zelf de premie en sluit je Allianz Global Assistance reisverzekering met Europadekking af. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Nu 10% korting op een reisverzekering met Europadekking

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% korting op de premie van een reisverzekering voor geheel Europa. Dat is mooi meegenomen! Je hebt dus al een reisverzekering vanaf slechts € 1,26 per dag (SOS Hulpverlening). Je kunt de reisverzekering uitbreiden met de rubrieken die jij belangrijk vindt.

Europadekking, welke landen?

Onder Europadekking wordt verstaan: alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden.

Kortlopende Reisverzekering voor Europa

Ga je slechts af en toe op vakantie, of maak je een korte reis binnen Europa*? Dan is er de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Allianz Global Assistance heeft de kennis en ervaring om jou te helpen bij problemen waar ook in Europa. Wanneer je vaker op vakantie gaat, kun je een Doorlopende Reisverzekering met Europadekking afsluiten.

*Europadekking geldt voor de volgende landen: Albanië, Andorra, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Kazachstan, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.
Maar ook de landen om de Middellandse zee: Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Palestina, Syrië en Tunesië. En de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira.

Allianz Global Assistance, de beste keuze

Een reisverzekering met dekking voor geheel Europa sluit je natuurlijk af bij Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance), de grootste reisverzekeraar ter wereld. De voordelen:

 • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Basisdekking reisverzekering Europa

De basispremie voor een reisverzekering Europa bestaat o.a. uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Reisongevallen Europa

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is:

 • Overlijden: € 25.000,-
 • Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Ga je een bijzondere sport uitvoeren? Dan adviseren wij om naast ‘Ongevallen’ ook voor de dekking ‘Ongevallen bijzondere sporten’ te kiezen (deze verschijnt na de keuze voor ‘Wintersport en bijzondere sporten’).

Medische kosten Europa

Dokters en ziekenhuiskosten in geheel Europa: Kostende prijs

 • Eigen risico per persoon: Geen
 • Nabehandelingskosten in NL: € 1.000,-

Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in Europa. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden soms niet de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd in alle Europese landen.

Geld en reischeques

Het verzekerd bedrag per verzekeringsbewijs is € 750,-

Automobilistenhulpverzekering Europa

De Automobilistenhulpverzekering biedt dekking in Europa bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en omgekeerd.

Bijzondere (winter)sporten Europa

Wintersport en bijzondere (winter)sporten zijn met deze dekking verzekerd. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën.

Betaalwijze reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering met Europadekking, heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes, namelijk:

 • Automatische incasso
 • iDEAL

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.