Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering afsluiten nu 10% extra korting!

Wil jij een voordelige reisverzekering afsluiten met een ruime dekking? De kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt bij ons 10% extra korting)
 • Stap 2: Persoonsgegevens
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Kortlopende Reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende kortlopende reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Een reisverzekering afsluiten kan hier snel en voordelig. Goed verzekerd voor: € 1,26 per dag. Ruime dekking in heel Europa!

Sluit hier je reisverzekering af en ontvang 10% extra korting op je kortlopende reisverzekering. Je kunt zelf de premie berekenen en de reisverzekering online afsluiten.

De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Sluit hem nu af en ga goed verzekerd op vakantie!

Reisverzekering afsluiten: ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij bij het afsluiten van een reisverzekering op deze website, maar liefst 10% extra online korting op de premie. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Premie Kortlopende Reisverzekering

De premie voor een kortlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,26 per dag (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel en sluit de verzekering af.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,23
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Automobilistenhulpverlening€ 12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,07
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,04% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,66
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,04% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

De voordelen van de Kortlopende Reisverzekering

 • Gunstige premie en binnen een paar minuten online afgesloten. Je ontvangt direct de polis per e-mail.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Bij Allianz Global Assistance: kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
 • Gemakkelijk online af te sluiten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd op je kortlopende reisverzekering.

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Allianz Global Assistance alamcentrale voor snelle hulp

Je wilt graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in dertig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands word geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten, aanvullend op je zorgverzekering.

Als je geen kortlopende reisverzekering afsluit als je op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten in het buitenland kunnen al snel hoog oplopen. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar maximaal de kosten die ook in Nederland gangbaar zijn. Hogere kosten komen dan voor eigen rekening. Als je de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten.

Snelle afhandeling van schade zoals verlies, diefstal en medische kosten.

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel word afgehandeld. Allianz Global Assistance streeft er naar je schade aangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller indien je online je schade meld. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schade aangifte binnen 5 werkdagen afgehandeld is.

Optioneel meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Bij de Kortlopende Reisverzekering is het als optie mogelijk om wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn bijvoorbeeld: bergbeklimmen, abseilen, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen.
Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, bobslederijden, ijshockey, skispringen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een echt volledige Kortlopende Reisverzekering kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Vragen?

Heb je vragen over het afsluiten van een reisverzekering? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Reisverzekering afsluiten

Reisverzekering afsluiten van Allianz Global Assistance: voordelig en uitgebreide dekking! Nu 10% extra korting.

Een reisverzekering afsluiten kan hier, het is voordelig en snel geregeld. In slechts drie stappen. Een reisverzekering afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk. Kies voor de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance

Basisdeking korlopende reisverzekering

De basisdekking is ruim en bestaat o.a. uit:

 • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Sluit hier af: 10% extra korting

Op de website van Reisverzekeringkorting.nl ontvang je 10% extra korting op je reisverzekering. Hierdoor ben je altijd voordeliger uit. Een reisverzekering afsluiten bij Reisverzekeringkorting.nl is geld besparen!

Vanaf slechts € 1,26 per dag

Je kunt de basisdekking van de kortlopende reisverzekering afsluiten met een aantal extra dekkingen, zoals:

 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Langlaufen

Europadekking of werelddekking

Bij het afsluiten van deze reisverzekering heb je de keuze uit Europadekking of Werelddekking. Met de Europadekking ben je verzekerd in alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden.

Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd

Wanneer je kinderen op de ingangsdatum van de reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar, kun je ze gratis meeverzekeren.

Allianz Global Assistance, de beste keuze

Wanneer je een reisverzekering afsluit wil je graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten. We geven een aantal voorbeelden waarbij een reisverzekering van pas komt:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld.
 • Je hebt medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

In de bovenstaande gevallen kun je een beroep doen op je reisverzekering (mits je voldoende verzekerd bent). Zoals je ziet kan het afsluiten van een reisverzekering veel problemen voorkomen.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

Stem de verzekering af op jouw individuele situatie. Denk aan je gezinssamenstelling, Europa / werelddekking, extra bagage etc. Tegenwoordig nemen veel mensen dure elektronische apparatuur mee, zoals digitale fotocamera’s, laptops en spelcomputers. Dan is het verstandig om je bagage voldoende mee te verzekeren.

Doorlopende of Kortlopende reisverzekering afsluiten

Het is mogelijk om voor iedere reis een afzonderlijke verzekering af te sluiten (kortlopende reisverzekering), maar een doorlopende reisverzekering, die het hele jaar van kracht is, is ook een optie. Vaak is het  vanaf ongeveer 15 dagen vakantie per jaar interessant om een doorlopende reisverzekering te nemen, dus bij meerdere korte vakanties of bij één langere vakantie. Ga je minder dan 15 dagen per jaar op vakantie dan is de kortlopende reisverzekering in veel gevallen voordeliger. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance kent een maximale  geldigheidsduur van 180 dagen.

Dekking voor medische kosten

Als je zonder een reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten lopen meestal snel op. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Dat de zorgverzekering alle medische kosten in het buitenland dekt is een hardnekkig misverstand, want de basis zorgverzekering dekt zorgkosten volgens het Nederlandse tarief, of soms tot twee maal Nederlands tarief. In veel landen is dit helaas niet toereikend. Zeker niet in de Verenigde Staten of Canada. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de dekking voor medische kosten worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Sluit je reisverzekering van Allianz Global Assistance hier af en ontvang 10% extra korting!

Vragen over reisverzekering afsluiten?

Stuur een e-mail [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.