Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Schoolreisverzekering slechts € 0,23 per persoon per dag!

Op zoek naar een voordelige schoolreisverzekering? De groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance geeft dekking voor alle schoolreisjes in Nederland en Europa.

Voor schoolbestuur, onderwijzend personeel, begeleiders en scholieren. Aansprakelijkheid van schoolbestuur en onderwijzers meeverzekerd.

Schoolreisverzekering, slechts € 0,23 per persoon per dag!

Het afsluiten van een shcoolreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

Stap 1. Neem contact met ons op: 055 540 04 09 of stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringkorting.nl
Stap 2. Wij sturen je per e-mail een aanvraagformulier toe.
Stap 3. Je stuurt het aanvraagformulier per e-mail retour.
Stap 4. Wij maken de polis op, deze ontvang je dezelfde dag via de e-mail.

Hier meer informatie over de schoolreisverzekering:

Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance en ELVIA verzekeringen) is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste verzekering voor een school- of groepsreis!

Voor meer informatie en premies van de schoolreisreisverzekering, lees de onderstaande informatie.

Vragen over reisverzekeringen? Bel ons in Apeldoorn: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Schoolreisverzekering

Ga je een schoolreisje organiseren en wil je geen risico lopen? Sluit dan hier een schoolreisverzekering af voor slechts € 0,23 per persoon per dag.

Schoolreisjes: ontspanning en educatie

Een schoolreis (vaak: schoolreisje) is bijzonder buitenschoolse activiteit van een basisschool of secundair onderwijs en wordt meestal eenmaal per jaar georganiseerd. Een schoolreis is leerzaam en nuttig. Het zorgt er voor dat leerlingen elkaar in een andere setting leren kennen. Scholieren leren om van huis te zijn en het bevorderd de zelfstandigheid.

Met een schoolreis gaat de school met een aantal groepen of klassen naar bijvoorbeeld een pretpark, dierentuin of museum voor een hele dag of meerdere dagen. In de hoogste groepen of klassen van de basisschool wordt meestal een langere schoolreis, van een paar dagen tot een week, gevierd. Dit wordt ook wel schoolkamp genoemd.

Leerzame thema’s

Vaak hebben schoolreizen leerzame thema’s. Tijdens een (meerdaagse) schoolreis kunnen leerlingen een ontspannende wandeling maken door een bos of natuurgebied en tijdens die wandeling iets leren over de dieren en planten uit het bos. Hiernaast wordt ook aan sport gedaan voor de conditie van de leerlingen. Voorbeelden zijn fietsen, zwemmen, lopen en wandelen. Een meerdaagse schoolreis wordt ook wel een ‘werkweek’, ‘schoolkamp’ of ‘kampweek’ genoemd. In sommige scholen wordt de schoolreis GWP (Geïntegreerde Werkperiode) of GWW (Geïntegreerde Werkweek) genoemd.

De schoolreizen worden meestal gedaan met behulp van busvervoer door speciaal ingehuurde bussen, hoewel deze soms ook met het openbaar vervoer uitgevoerd worden.

Natuurlijk wil je als organisator van de schoolreis dat alles goed verloopt. Daarom sluit je ook een goede schoolreisverzekering af. Dat kan bij Allianz Global Assistance.

Schoolreisverzekering voor heel Europa

De groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance geeft dekking voor alle schoolreisjes in Nederland en Europa. Verzekerd zijn de deelnemers aan de schoolreis of groepsreis:

 • Schoolbestuur
 • Onderwijzend personeel
 • Begeleiders
 • Scholieren

Het afsluiten van een Schoolreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

Aansprakelijkheid schoolbestuur en onderwijzers meeverzekerd

Wanneer je een schoolreis organiseert ben je verantwoordelijk en wil je zo min mogelijk risico lopen. Het organiseren is al een hele klus en tijdens het schoolreisje wil je goed verzekerd zijn tegen onverwachte omstandigheden, die je niet van te voren kunt inschatten. Mocht er toch iets vervelends gebeuren tijdens de schoolreis, dan kunnen de verantwoordelijke personen door derden aansprakelijk gesteld worden. Ook leerlingen kunnen aansprakelijk gesteld worden en dat wil je als schoolleiding uiteraard voorkomen en tegen verzekerd zijn.

Om goed verzekerd op schoolreis te gaan, is er de groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit is een reisverzekering speciaal in het leven geroepen om schoolreisjes optimaal tegen meerdere risico’s te verzekeren. Een van de onderdelen van de groepsreisverzekering is de aansprakelijkheid verzekering, uitgesloten is de aansprakelijkheid voor schade door diefstal, verduistering en vermissing.

De volgende personen zijn verzekerd voor maximaal € 250.000,- per gebeurtenis tijdens de groepsreis:

 • de organisatie of verantwoordelijke personen van de groepsreis, als zodanig;
 • de leiders/sters van de schoolreisreis, als zodanig;
 • deelnemers aan de groepsreis, met dien verstande dat het risico van aansprakelijkheid van de deelnemers ten opzichte van elkaar is uitgesloten.

De kosten zijn € 0,23 per persoon per dag. Voor dit bedrag is de hele groep verzekerd tegen SOS-kosten.

Dekking schoolreisverzekering

Wanneer er sprake is van ziekte, ongeval of vermissing van een verzekerde, ben je verzekerd voor:

 • Extra verblijfkosten.
 • Extra terugreiskosten naar Nederland.
 • Kosten van terugkeer per ambulancevliegtuig.
 • Kosten van ziekenhuisbezoek.
 • Kosten van overkomst van familie in geval van levensgevaar.
 • Verblijfkosten (max. 2 familieleden).
 • Kosten van opsporings- en reddingacties.
 • Wanneer een verzekerde is overleden, ben je verzekerd voor:
  • Vervoerskosten stoffelijk overschot of kosten van begrafenis of crematie in het buitenland incl. overkomst van 2 familieleden.
  • Extra reiskosten gezinsleden/reisgenoot.
 • Wanneer een niet-meereizende familielid van verzekerde ziek is, een ongeval heeft of overleden is, ben je verzekerd voor:
  • Extra terugreiskosten naar Nederland.
  • Extra kosten van terugkeer naar de reisbestemming.

Tevens ben je verzekerd voor reisongevallen en de volgende uitkeringen zijn van toepassing:

 • Uitkering in geval van overlijden ten gevolge van een ongeval.
 • Uitkering in geval van algehele blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.

In dit uitgebreide pakket van de groepsreisverzekering zit ook dekking medische kosten tot en bedrag van € 3.400,-

Reisbagage

Reisbagage is tegen een geringe meerpremie bij te verzekeren. Je kunt hierbij kiezen uit een verzekerd bedrag van maximaal € 230,- per persoon of maximale dekking van € 455,- per persoon. Ook kan je de groepsreisverzekering uitbreiden met langlaufen en wintersport.

 • Reisbagage dekking tot € 230,-: € 0,14 p.p.p.d.
 • Reisbagage dekking tot € 455,-: € 0,23 p.p.p.d.
 • Langlaufen: € 0,34 p.p.p.d.
 • Wintersport: € 0,68 p.p.p.d.

Voordelen Allianz Global Assistance Schoolreisverzekering

 • Perfect verzekerd met een groep op reis
 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
 • Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

Over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met ruim 10.000 medewerkers in meer dan 34 landen wereldwijd. Inmiddels maken 250 miljoen klanten gebruik van onze dienst- en hulpverlening.

In Nederland biedt de Allianz Global Assistance Group met 270 medewerkers medische hulpverlening aan 3,5 miljoen mensen en verzorgt ze de voertuigenhulpverlening voor ruim 2 miljoen auto’s.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Neem dan contact met ons op:

 • E-mailadres: info@reisverzekeringkorting.nl
 • Telefoon: 055 – 540 04 09 (wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.