Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Voordelige groepsreisverzekering voor groepsreizen!

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering voor zelf georganiseerde groepsreizen zoals een schoolreis? Je wilt er zeker van zijn dat iedereen verzekerd is en voor iedereen één noodnummer bij de hand hebben? Wij hebben de oplossing: de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance.

Groepsreisverzekering, slechts € 0,23 per persoon per dag!

Het afsluiten van een Groepsreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

Stap 1. Neem contact met ons op:  Tel.nr. 055 540 04 09
of info@reisverzekeringkorting.nl
Stap 2. Wij sturen je per e-mail een aanvraagformulier toe.
Stap 3. Je stuurt het aanvraagformulier per e-mail retour.
Stap 4. Wij maken de polis op, deze ontvang je dezelfde dag via de e-mail.

Hier meer informatie over de Groepsreisverzekering:

Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance en ELVIA verzekeringen) is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste reisverzekering voor een school- of groepsreis!

Voor meer informatie en premies van de Groepsreisverzekering, lees de onderstaande informatie.

Vragen over groepsreisverzekeringen? Bel ons in Apeldoorn: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Goedkope groepsreisverzekering

Een groepsreis organiseren, zoals een schoolreisje of bedrijfsuitje? Daar komt veel bij kijken. Je moet hotelovernachtingen boeken, eventueel excursies en nog veel meer. Kortom van alles regelen. Hierdoor vergeet men soms om de groep te verzekeren tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je een groepsreisverzekering afsluiten.

De groepreisverzekering is onder andere bedoeld voor:

 • Schoolreisjes
 • Excursies
 • Bedrijfsuitjes
 • Een dagje weg met de vereniging
 • Voetbalkamp
 • Een dagje wintersport met de klas of school

Groepsreisverzekering Allianz Global Assistance

Je gaat met een groep op reis? Je wilt er zeker van zijn dat iedereen verzekerd is en voor iedereen één noodnummer bij de hand hebben? Dan is de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance de ideale verzekering.

Alle voordelen op een rij

 • Perfect verzekerd met een groep op reis in heel Europa.
 • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag.
 • Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding.

Perfect verzekerd met een groep op reis  
Als je met een groep op reis gaat, heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een reisverzekering bij. Voor groepsreizen heeft Allianz Global Assistance de Groepsreisverzekering ontwikkeld. Deze verzekering geeft dekking in Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een schoolreis.

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval 
Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding  
De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. Bij de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is ook een beperkte dekking voor Medische Kosten en Reisongevallen inbegrepen. Reisbagage van de groep is tegen een geringe meerpremie bij te verzekeren.

Uitstekende reisverzekering voor groepsreizen

Als organisator van een groepsreis heb je toch een hele verantwoording. Dat geldt zeker voor schoolreizen. Je hoopt dat alles naar wens verloopt, maar er kan toch iets misgaan. Daarvoor sluit je de groepsreisverzekering af.
Een groepsreisverzekering dekt het volgende:

 • S.O.S. Kosten
 • reisongevallen
 • medische kosten
 • aansprakelijkheidsverzekering
 • reisbagage (mee te verzekeren)
 • wintersport (mee te verzekeren)
 • langlaufen (mee te verzekeren)

Groepsreisverzekering

De Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is een verzekering speciaal ontwikkeld voor het verzekeren van groepen, die een dagje uit gaan of op excursie gaan in Europa. Door de beperkte dekking, vergeleken met een normale reisverzekering, is het een goedkope reisverzekering. De groepsreisverzekering is niet voor groepen die voor een langere tijd op vakantie gaan.

De groepsreisverzekering biedt dekking in heel Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een schoolreis.

Extra informatie over de groepsreisverzekering:

 • de verzekering is geldig in Europa (alsmede de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.
 • de verzekering is niet van kracht tijdens de beoefening van wintersport, bijzondere (winter)sporten en onderwatersport.

Aansprakelijkheidsverzekering bij een groepsreis

Een belangrijk onderdeel, zeker voor de organisatie, is de aansprakelijkheid. Per gebeurtenis is/zijn tot maximaal € 250.000,- tijdens de groepsreis verzekerd:

 • De organisatie of verantwoordelijke personen van de groepsreis.
 • De leiders/sters van de groepsreis.
 • Deelnemers aan de groepsreis.

Het risico van aansprakelijkheid van de deelnemers ten opzichte van elkaar is uitgesloten.

Groepsreizigers kunnen bij nood de Alarmcentrale bellen

Mochten er problemen ontstaan tijdens de groepsreis, dan kunnen de deelnemers aan de groepsreis rekenen op de hulp van de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De Alarmcentrale biedt waar ook in Europa professionele hulp bij problemen, ziekte en ongeval. Alle deelnemers aan de groepsreis kunnen hetzelfde alarmnummer bellen. Wel zo handig.

Reisbagage groepsreisverzekering

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Hierdoor hoeft de organisator van de groepsreis zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. Bij de groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is ook een beperkte dekking voor Medische Kosten en Reisongevallen inbegrepen.

Reisbagage meeverzekeren

Eventueel kan je ook de reisbagage van de deelnemers aan de groepsreis meeverzekeren.

 • dekking A: verzekerd bedrag € 230,- per persoon
 • dekking B: verzekerd bedrag € 455,- per persoon

Kosten/premie groepsreisverzekering

 • Basispremie: € 0,23 p.p.p.d.
 • Reisbagage (dekking tot € 230,-): € 0,14 p.p.p.d.
 • Reisbagage (dekking tot € 455,-): € 0,23 p.p.p.d.
 • Langlaufen: € 0,34 p.p.p.d.
 • Wintersport: € 0,68 p.p.p.d.

Voor de polis van de groepsreisverzekering geldt een minimale premie van: € 9,10.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons : Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.