Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Annuleringsverzekering vergeten of te laat? Hier geen probleem!

Ben je te laat met het afsluiten van een annuleringsverzekering, bijvoorbeeld niet binnen 7 – 14 dagen na het boeken van je reis? Of ben je het gewoon vergeten? Geen punt bij Allianz Global Assistance. En je ontvangt hier ook nog eens 10% korting op de premie van een annuleringsverzekering.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Annuleringsverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Annuleringsverzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de goedkoopste Annuleringsverzekering!

Vragen over de annuleringsverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (op werkdagen, tijdens kantooruren).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies!

Annuleringsverzekering vergeten of te laat? Het kan hier alsnog!

Ben je te laat met het afsluiten van een annuleringsverzekering, bijvoorbeeld niet binnen 7 – 14 dagen na boeking? Of ben je het gewoon vergeten? Geen probleem bij Allianz Global Assistance.

En je ontvangt hier ook nog eens 10% korting op de premie van een annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering vergeten?

Bij de meeste verzekeraars ben je verplicht om binnen 7 – 14 dagen na het boeken van een vakantie ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Allianz Global Assistance kent deze verplichting niet. Wanneer er voldoende tijd tussen het boeken van de reis en de vertrekdatum zit, dan kan je hier alsnog een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten – wel onder voorbehoud van acceptatie –  je bent dan normaal verzekerd tegen eventuele annuleringskosten.

Let op, de annuleringsverzekering is alleen geldig als je tijdens het afsluiten van de verzekering nog niet kan verwachten dat je de reis moet annuleren.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?

Met een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance verzeker je jezelf tegen de kosten van annulering van je reis. Je ontvangt dan de reissom terug als je de reeds geboekte vakantie voor vertrek moet annuleren. Ook als je tijdens je vakantie de reis moet afbreken, biedt een annuleringsverzekering dekking.

De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt alleen dekking wanneer je de reis moet annuleren of beëindigen om een reden die onder de dekking valt, zoals overlijden of ernstige ziekte van een familielid.

Nu 10% extra korting

Ook al ben je vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten of te laat, je ontvangt bij ons 10% korting op de premie. Sluit nu hier op deze website een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af en je bent goed en voordelig verzekerd tegen annuleringskosten.

Wat kost een annuleringsverzekering?

De premie voor een annuleringsverzekering bij Allianz Global Assistance is bijzonder gunstig. Je hebt al een annuleringsverzekering vanaf 5,04% van de reissom (inclusief 10% extra korting)!

Wat zijn annuleringskosten?

Wanneer je door omstandigheden niet op vakantie kan gaan, dan wil je een eerder geboekte reis annuleren. De reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening, de zogenaamde annuleringskosten. Afhankelijk van het moment van annuleren kunnen deze kosten vrij fors zijn. Want als je op het laatste moment annuleert, betaal je meestal honderd procent van de reis- of huursom. Annuleer je eerder, dan betaal je een bepaald percentage. Om dit te voorkomen kun je een annuleringsverzekering afsluiten.

Voordelen van een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering

 • Gunstige premie en uitgebreide dekking.
 • Ben je vergeten om een annuleringsverzekering af te sluiten of te laat? Wij helpen je.
 • Op deze website ontvang je 10% extra online korting op je annuleringsverzekering.
 • Verzekerd bij annulering voor de reis aanvangt.
 • Vergoeding bij vertragingen (pakketreis).
 • Een vergoeding van de volledige verzekerde reissom bij het tussentijds afbreken van je vakantie (Dubbel-Zeker variant).
 • Ook een annuleringsdekking voor samengestelde reizen mogelijk.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:
 • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.
 • In 2012 door Reisrevue uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar.
Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.
Vragen over annuleringsverzekeringen?

Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Annuleringsverzekering vergeten

Je reisverzekering kan je het hele jaar afsluiten, maar een annuleringsverzekering niet. Veel reisverzekeraars willen dat je binnen 7 tot 14 dagen na het boeken van de reis je reisverzekering afsluit. Als je niet op tijd de annuleringsverzekering afsluit, is je geboekte reis niet verzekerd. Je krijgt dan geen vergoeding als je iets overkomt. Gelukkig doet Allianz Global Assistance niet zo moeilijk.

Wanneer je vergeten bent een annuleringsverzekering af te sluiten, dan loop je financieel risico. Met de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance los je dat probleem op en ben je uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten indien jij of andere personen op de polis niet op vakantie kan gaan.

Let op, de annuleringsverzekering is alleen geldig als je tijdens het afsluiten van de verzekering nog niet kan verwachten dat je de reis moet annuleren.

Dekking annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt dekking als de annulering het gevolg is van:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf, reispartner of een naast familielid;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jou, je partner of je kind;
 • zwangerschap of complicaties bij een zwangerschap;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan jouw huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • zorgplicht voor een familielid in 1e graad;
 • verlies of diefstal van voor de reis noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de dag van vertrek;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek;
 • overlijden, ernstige ziekte of ongeval van je huisdier.

Je kunt in de voorwaarden van de annuleringsverzekering exact nalezen welke gebeurtenissen nog meer gedekt zijn en welke vergoeding Allianz Global Assistance hiervoor kent.

Dubbel-Zeker annuleringverzekering

Dankzij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance krijg je altijd je volledige reissom terug. Stel dat je een vakantie moet afbreken en huiswaarts moet, dan krijg je de volledige reissom terug (tot maximaal het verzekerde bedrag). Zelfs als dit het geval zou zijn op de voorlaatste dag van je vakantie.

Dekking samengestelde reis

De dekking ‘samengestelde reis’ past goed bij jou als jij zelf je reis samenstelt. Je kunt gebruik maken van de dekking ‘samengestelde reis’ wanneer een onderdeel van de reis onvoorzien uitvalt. Uitval kan veroorzaakt worden door natuurgeweld, zoals een aswolk of tsunami. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of een plotselinge staking. Bij Allianz Global Assistance kan naast het volledig annuleren van de reis ook gekozen worden voor het voortzetten van de reis in aangepaste vorm. Wel zo handig voor reizigers die niet de hele vakantie willen annuleren wanneer slechts één onderdeel (bijvoorbeeld een hotelovernachting) uitvalt.

Ook op de annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting!

Liever een doorlopende annuleringsverzekering?

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met een Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. En je kunt het dan ook niet meer vergeten. Deze sluit je af bij de Doorlopende Reisverzekering.

Vragen over annuleringsverzekeringen?

Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.