Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste doorlopende reisverzekering nu tot 25% korting!

Ontvang op deze website van Reisverzekeringkorting.nl ieder jaar weer tot 25% premiekorting op de voordelige Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering met een ruime dekking? Sluit hier een voordelige doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af. Je ontvangt hier een korting tot 25%. Wij geven je ook de laagste prijsgarantie!

Goedkoopste doorlopende reisverzekering, al vanaf: € 1,18 per maand!

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering, doe je hier in een paar eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je krijgt van ons 10 tot 25% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de voordelige Doorlopende Reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de goedkoopste Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Goedkoopste doorlopende reisverzekering vanaf € 1,18 p/m

Wil jij ook een voordelige doorlopende reisverzekering met 10 tot 25% korting op de premie? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 25%! Zo heb jij altijd de goedkoopste verzekering voor al je reizen.

Budgetvariant doorlopende reisverzekering: beste koop volgens Consumentenbond

Je kunt hier al een uitstekende en goedkope doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,18 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2011 en 2012. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

Premie goedkope doorlopende reisverzekering

Premie doorlopende reisverzekering per maand met korting
 Jonger dan 27 jaarOuder dan 27 jaar
Basisdekking Europa€ 1,18€ 1,39
Basisdekking Wereld€ 1,84€ 2,18
Basisdekking Europa + Medische kosten€ 2,21€ 2,46
Basisdekking Wereld + Medische kosten€ 3,09€ 3,43

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10 tot 15% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 25%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Kinderen meeverzekeren? Je betaalt slechts voor 1 kind, meerdere zijn gratis meeverzekerd.
 • Uitwonende (studerende) kinderen tot 27 jaar zijn ook meeverzekerd.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
 • Gunstige lage premie.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de voordelige premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel. Zo ben je goed en goedkoop verzekerd voor al je reizen en vakanties.

Meest gestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Wat is een Doorlopende Reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is handig indien je meerdere keren per jaar op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. Je bent dan het hele jaar door voor al je reizen verzekerd. Dat scheelt poliskosten en je kan het ook niet meer vergeten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd, maar is na 1 jaar per maand opzegbaar.

Waarom hebben jullie de goedkoopste Doorlopende Reisverzekering?

Alleen op deze website ontvang je maar liefst 10 tot 25% doorlopende korting op de premie van de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance! De goedkoopste doorlopende reisverzekering heb je al vanaf € 1,18 per maand!

Tot wanneer kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek nog afgesloten worden. Je kan de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering, maar dan is het raadzaam om de verzekering zo snel mogelijk na het boeken van een reis af te sluiten.

Wanneer gaat de dekking van een reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt.

Kan ik bijzondere sporten en wintersport meeverzekeren?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Goedkoopste reisverzekering

Ben jij op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering? En wil je weten waar je precies op moet letten? Lees dan onze tips!

Een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn gebleven. Je kunt deze reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag.

Tips om de goedkoopste doorlopende reisverzekering af te sluiten!

Kies de juiste reisverzekering
Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in ons assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

Voorkom dubbele dekkingen en sluit rubrieken uit
De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bestaan uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen welke rubrieken je belangrijk vindt en meeverzekerd. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Zo stel je zelf eenvoudig de goedkoopste reisverzekering samen.

Maak gebruik van de jongerenkorting tot 15%
Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens een vette jongerenkorting! Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering kiezen. Jongeren tot 27 jaar ontvangen nog eens extra 15% korting op de Comfort of Premium variant. Op de Budget variant, de goedkoopste doorlopende reisverzekering, ontvang je 10% jongerenkorting.

Pak de extra 10% korting van Reisverzekeringkorting.nl
Reisverzekeringkorting.nl is een onafhankelijke assurantietussenpersoon waar je direct online goedkope reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Ook op een doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% extra korting. Zo kunnen wij jou de goedkoopste reisverzekeringen aanbieden.

Op de volgende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance ontvang je 10% extra korting:

 • Doorlopende reisverzekering
 • Globetrotter reisverzekering
 • Backpackers reisverzekering
 • Kortlopende reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Au Pair Insurance
 • Adventure & survival reisverzekering
 • Pechhulp verzekering
 • Zakenreisverzekering
 • Ticket annuleringsverzekering
 • Assistant Services

De beste kwaliteit en de beste prijs

Allianz Global Assistance staat voor de beste kwaliteit en daar is iedereen het over eens. Niet voor niets is Allianz Global Assistance winnaar van: Winnaar Innovatieveer 2010 van Reisrevue en Winnaar Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar van 2011

Beste keuze volgens de Consumentenbond

De hoge kwaliteit van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering wordt onderstreept door het feit dat de Budget variant voor het tweede opeenvolgende jaar (2011 en 2012) door de Consumentenbond is uitgeroepen tot Beste Koop. In 2010 werd deze verzekering bekroond met het Gouden Schild. Een beter bewijs is niet denkbaar.

Unieke HelpMe app

Om hulpverlening nog efficienter te laten verlopen heeft Allianz Global Assistance de HelpMe app verder verbeterd. In geval van nood kiest de reiziger uit een helder menu welke hulp gewenst is. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance ziet direct wie de beller is, wat zijn gegevens zijn, op welke hulp hij recht heeft en waar hij zich exact bevindt. Zo wordt hulp nog sneller ingeschakeld!

Kies de dekking die bij je past

Alleen verzekeren wat echt nodig is. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Want jij kent zelf het beste de waarde van je bagage. En of je in Europa blijft of verder reist. Jij kiest zelf wat je wel of niet wilt verzekeren.

De basis van je reisverzekering is altijd de dekking ‘SOS hulpverlening’. Daarnaast kun je kiezen voor extra dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Zo bepaal je zelf of je een dekking wel of niet aan je verzekering toevoegt. Je betaalt dus nooit teveel voor een doorlopende reisverzekering die past bij jouw manier van reizen. Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
 • eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd;
 • meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening;
 • professionele hulp in het Nederlands;
 • snelle en eerlijke schadebehandeling;
 • het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse;
 • gratis HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Vijf algemene dekkingen

De Doorlopende Reisverzekering is opgebouwd uit vijf algemene dekkingen, waarvan de dekking SOS hulpverlening de basis vormt. Daarnaast kun je kiezen voor Medische kosten, Bagage, Ongevallen en Rechtsbijstand om je verzekering compleet te maken. Voor Bagage en Medische kosten kun je zelf de hoogte van de dekking bepalen en kiezen voor een Budget, Comfort of Premium variant.

 • SOS hulpverlening (standaard) – Dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of naaste familie. Je belt de alarmcentrale en zij regelen alles voor je.
 • Medische kosten (optioneel, keuze uit Budget, Comfort of Premium) Deze dekking behoedt je voor torenhoge kosten in het buitenland. Je hebt recht op gratis telefonisch medisch advies van de Reisarts. Ook voor de reis helpen we je met inentingsadvies.
 • Bagage (optioneel, keuze uit Budget, Comfort of Premium) Hiermee is verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen of bagage gedekt. Dien je je schade online in? Dan krijg je uiterlijk op de vijfde werkdag een reactie.
 • Ongevallen (optioneel) Deze dekking biedt een éénmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens je reis in het buitenland.
 • Rechtsbijstand (optioneel) Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Binnen Europa wordt juridische hulp volledig vergoed. Reis je buiten Europa? Dan wordt deze tot maximaal € 50.000,- vergoed.

Aanvullende dekkingen

Behalve de vijf algemene dekkingen bieden we aanvullingen. Afhankelijk van je reisgedrag kun je deze aan je verzekering toevoegen. Zo ga je goed verzekerd op reis en kun je onbezorgd genieten van je vakantie:

 • wintersport en bijzondere sporten;
 • werelddekking;
 • uitgebreide sportuitrusting;
 • geld;
 • SOS autohulp;
 • uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd (standaard is 60 dagen).

Doorlopende Annuleringsverzekering

Je reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Daarom kun je de Doorlopende Annuleringsverzekering aan je reisverzekering toevoegen. Je krijgt dan bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. En moet je de reis onverwachts afbreken? Dan worden de niet gebruikte dagen vergoed.

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering Dubbel-Zeker speel je helemaal op safe. Moet je eerder naar huis? Dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag.

Samengestelde reis

De dekking ‘Samengestelde reis’ biedt uitkomst als je je reis zelf hebt samengesteld. Als een van de onderdelen van de reis uitvalt, dan kun je de reis in aangepaste vorm voortzetten of volledig annuleren. Voor beide keuzes biedt de dekking een vergoeding.

Overzicht van dekkingen

In het onderstaande dekkingsoverzicht zie je waarvoor je verzekerd bent. Dit is slechts een beknopt overzicht je bent nog voor veel meer risico’s gedekt, lees voorwaarden.

Dekkingsoverzicht doorlopende reis- en annuleringsverzekering (Comfort)

Dekkingsoverzicht Comfort
A. SOS HULPVERLENING
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 75,-
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Repatriëring Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 125,-
B. ONGEVALLEN
Bij overlijdenMax. € 25.000,-
Bij blijvende invaliditeitMax. € 75.000,-
C. BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
D. MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 500,-
E. RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Hoe sluit ik een doorlopende reisverzekering af?

Een goedkope doorlopende reisverzekering kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit goedkoper dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de aanvullende dekkingen. De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. Alleen S.O.S. hulpverlening is standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Je kunt verder nog kiezen voor:

 • Ongevallen: Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden:€ 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-
 • Bagagedekking (drie varianten: Budget, Comfort, Premium).
 • Medische kosten: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.
 • Rechtsbijstand: Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is: Binnen Europa: Volledig. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000,-

Waarom Allianz Global Assistance?

De goedkoopste reisverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance is een goede keuze, want:

 • Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Allianz Global Assistance heeft een wereldwijd netwerk van hulpverleners en eigen alarmcentrales.
 • Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan ook door de eigen reisarts.
 • De Alarmcentrale van Allianz Global Assistance is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar
 • Allianz Global Assistance heeft een gratis handige App voor alle smartphones.
 • Allianz Global Assistance geeft jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • Allianz Global Assistance heeft speciale reisverzekeringen voor studenten, backpackers, stagiaires, globetrotters, au pairs en zakenreizigers.

Waarom Reisverzekeringkorting.nl?

Reisverzekeringkorting.nl is de reisverzekeringspecialist. Profiteer direct van de volgende voordelen:

 • Je kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies.
 • Wij zijn specialist op het gebied van reisverzekeringen
 • Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding voor jouw veiligheid en privacy.
 • Wij geven de laagste prijsgarantie op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.
 • Wij hebben een Thuiswinkel en Webshop keurmerk, voor veilig online winkelen.
 • Je ontvangt bij ons 10% extra internetkorting op de toch al scherpe premie!

Een goedkope reisverzekering kan prima!

Vooral jouw persoonlijke situatie en reisomstandigheden bepalen uiteindelijk de hoogte van de premie van je reisverzekering. Een goedkope reisverzekering met een minder uitgebreide dekking kan prima, wanneer deze aansluit bij jouw wensen.

De goedkoopste doorlopende reisverzekering is zo geregeld bij Reisverzekeringkorting. Bereken zelf de premies en zie hoe voordelig de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance zijn.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.