Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Tot 25% Jongerenkorting op de Doorlopende Reisverzekering!

Ben jij jonger dan 27 jaar en op zoek naar een voordelige Doorlopende Reisverzekering met een ruime dekking?

 • Hier een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting voor € 1,18 per maand of € 14,15 per jaar!

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reisverzekering met jongerenkorting, doe je hier in slechts vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt hier 10 – 25% korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Extra services
Stap 4: Controle en betaalwijze

De polis van de Doorlopende Reisverzekering met jongerenkorting ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering met korting voor jongeren!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! Ook op de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Ontvang jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Voor slechts € 14,15 per jaar in heel Europa verzekerd.

Wil jij ook 10 tot 25% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier bij Reisverzekeringkorting.nl Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan krijg je ook jongerenkorting. zo kan jouw voordeel zelfs oplopen tot 25%! 

Budgetvariant doorlopende reisverzekering: beste koop Consumentenbond

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reisverzekering afsluiten vanaf € 1,18 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond al twee keer uitgeroepen tot beste koop. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10 tot 15% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 25%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 15% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
 • Gunstige lage premie.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: info@reisverzekeringkorting.nl

Jongerenkorting

Ben je op zoek naar een goede en goedkope doorlopende reisverzekering? En ben je jonger dan 27 jaar? Dan moet je verder lezen.

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 15% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Doorlopende reisverzekering: € 14,15 per jaar

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met dekking voor S.O.S. kosten voor € 14,15 per jaar. S.O.S. kosten geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Wel goed verzekert maar niet teveel betalen? Dat kan!

Een doorlopende reisverzekering is voor jongeren erg handig. Je bent altijd verzekerd tijdens je reis of vakantie. Dat is vooral gemakkelijk wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. De doorlopende reisverzekering is ook voordelige als je meer dan 18 dagen per jaar op vakantie gaat.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10 tot 15% korting afhankelijk van welke doorlopende reisverzekering je kiest.

Reisverzekeringkorting.nl: ook nog 10% extra internetkorting

Ben je gek op korting? Dan zit je hier goed. Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kunnen jongeren kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Comfort: normale dekking – gunstige premie
 • Premium: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Hieronder een tabel met het overzicht van de premies per rubriek met de drie verschillende dekkingen. De premies zijn inclusief de jongerenkorting en de internetkorting:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting. Wil je de doorlopende reisverzekering uitbreiden naar 180 dagen aaneengesloten, dan geldt er een toeslag van 50%.

Allianz Global Assistance: de grootste reisverzekeraar ter wereld

Natuurlijk wil je wel de garantie dat alles goed geregeld is. Maak je geen zorgen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De eigen alarmcentrales in 28 landen en de 10.000 medewerkers staan klaar om jou te helpen als dat noodzakelijk is.

Reisarts voor jongeren

Zodra je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten, heb je ook een reisarts ter beschikking. Deze kan je raadplegen, door je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Ook is er een mogelijkheid om te bellen met de reisarts. Bij acute hulp zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de alarmcentrale.

Bereken zelf je voordeel!

Bovenaan deze pagina kun je zelf een premieberekening maken. Alle kortingen, ook de jongerenkorting en de internetkorting, zijn in de premies verwerkt. Vul je gegevens in en kies de juiste doorlopende reisverzekering. Bevalt de premie je? Dan kun je de reisverzekering direct afsluiten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.