Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Beste doorlopende reisverzekering volgens de Consumentenbond: Nu tot 25% extra korting.

Ben jij op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kreeg van de Consumentenbond het predikaat ‘Beste Koop’.

Wij bieden jou niet alleen de allerbeste doorlopende reisverzekering, maar ook de meest gunstige premie:

  • De ‘beste koop’ doorlopende reisverzekering, heb je al vanaf: € 1,39 per maand.
  • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan betaal je voor de beste doorlopende reisverzekering slechts € 1,18 per maand!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de ‘beste koop’ doorlopende reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt 10 -25% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de beste Doorlopende Reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).


Reisverzekeringkorting.nl is een verbonden bemiddelaar van Faber Verzekeringen in Den Haag. Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! Ook op de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Beste reisverzekering

Beste doorlopende reisverzekering volgens Consumentenbond

Doorlopende reisverzekering voor als je regelmatig op vakantie gaat. Op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (budget variant) van Allianz Global Assistance is al twee keer door de Consumentenbond gekozen als ‘Beste koop’!

Beste doorlopende reisverzekering

De titel ‘Beste Doorlopende reisverzekering’ ontvang je niet zomaar. De Consumentenbond vergeleek in totaal de voorwaarden en prijzen van 52 doorlopende reisverzekeringen en kwam tot de conclusie dat de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. De complete lijst is in de consumentengids van februari gepubliceerd.

Beste prijs-kwaliteitverhouding door keuzevrijheid

Keuzevrijheid en flexibiliteit zijn het uitgangspunt van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Een consument verzekert hierbij alleen wat ook echt nodig is. In het testoordeel van de Consumentenbond worden deze aspecten sterk meegewogen. Reizigers kennen zelf als geen ander de waarde van hun bagage. Hoeveel contant geld ze meenemen en de risico’s die ze wel of niet willen nemen. Op basis daarvan kiest de klant de geschikte variant: Budget, Comfort of Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen van Bagage en Medische kosten. Vervolgens kunnen daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toegevoegd worden. Deze aspecten wegen voldoende zwaar om verkozen te worden tot: Beste doorlopende reisverzekering.

Beste koop Consumentenbond

Het predikaat ‘Beste koop’ van de Consumentenbond houdt in dat de verzekering een goede kwaliteit biedt voor een gunstige prijs. Standaard bevat de Budget-variant de dekking S.O.S. hulpverlening, maar een klant kan de verzekering aanvullen met verschillende modules. Waardevolle elementen die de dekking compleet maken en het vakantieplezier extra beschermen. Denk aan:

  • Wintersport en bijzondere sporten.
  • Werelddekking.
  • Geld.
  • Etc.

Zo kan je de beste reisverzekering kiezen die bij je past. Bij ziekte, een ongeval of bij overlijden kunnen verzekerden standaard rekenen op het wereldwijde netwerk van Allianz Global Assistance.

Comfort en Premium

Bij de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kan een klant kiezen uit drie varianten:

  • Budget
  • Comfort
  • Premium

Met een testoordeel van 7,2 en 7,4 zijn de Comfort- en Premium-variant als respectievelijk tiende en vierde uit de test gekomen. In totaal zijn 52 doorlopende reisverzekeringen getest.

Wil je ook de beste doorlopende reisverzekering afsluiten? Lees onze tips!

Kies de juiste en beste reisverzekering

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in ons assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

Voorkom dubbele dekkingen

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance bestaan uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen welke rubrieken je belangrijk vindt en wilt meeverzekeren. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Zo stel je zelf eenvoudig de beste doorlopende reisverzekering samen.

Jongerenkorting tot 15%

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens een flinke jongerenkorting! Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering kiezen. Jongeren tot 27 jaar ontvangen nog eens extra 15% korting op de Comfort of Premium variant. Op de Budget variant, de beste en goedkoopste doorlopende reisverzekering, ontvang je 10% jongerenkorting.

Totaal 10% tot 25% extra korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl kan je direct online de beste reisverzekeringen van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% extra korting. Zo kunnen wij jou de beste en goedkoopste reisverzekeringen aanbieden.

De jongerenkorting en de online korting kunnen gecombineerd worden. Zo ontvang je in totaal maar lieft 25% kosting op de premie van de beste doorlopende reisverzekering.

Woonachtig in het buitenland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je ook de beste doorlopende reisverzekering afsluiten? Geen probleem. De volgende groepen kunnen bij ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten:

– Nederlanders die in België wonen.
– Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
– Belgen (heel België).
– Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Wil je een reisverzekering afsluiten?

Stuur een email naar info@reisverzekeringkorting.nl en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op deze website. Het afsluiten kan echter niet omdat er geen buitenlandse postcodes worden geaccepteerd. Bel ons en wij helpen je verder!

Wil je een andere reisverzekering afsluiten, ook geen probleem. Neem contact met ons op.

Wacht niet langer en kies voor de beste doorlopende reisverzekering van Alliianz Global Assistance!

Meest gestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Wat is een Doorlopende Reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is handig indien je meerdere keren per jaar op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. Je bent dan het hele jaar door voor al je reizen verzekerd. Dat scheelt poliskosten en je kan het ook niet meer vergeten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd, maar is na 1 jaar per maand opzegbaar.

Waarom hebben jullie de beste Doorlopende Reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance hebben diverse awards gewonnen. Onder andere “Beste koop” door de Consumentenbond in de 2011 en 2012 en de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar. Deze is in 2012 uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. In 2016 en 2018 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit. Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de reisverzekeringen en de service nog beter te maken, zodat je altijd de beste kwaliteit reisverzekering bij Allianz Global Assistance kunt vinden.

Tot wanneer kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek nog afgesloten worden. Je kan de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering, maar dan is het raadzaam om de verzekering zo snel mogelijk na het boeken van een reis af te sluiten.

Wanneer gaat de dekking van een reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt.

Kan ik bijzondere sporten en wintersport meeverzekeren?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.