Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering Duitsland

Woon je in Duitsland? Regel nu je doorlopende reisverzekering hier. Je ontvangt 10 – 20% extra korting op de premie!

Ongeacht waar je woont in Duitsland, maar binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens, kan je hier eenvoudig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis of vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering, zeker voor een gezin.

beste-koop-Allianz

Budgetvariant doorlopende reisverzekering: beste koop volgens Consumentenbond

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in Duitsland woont, erg gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand (inclusief jaarlijks 10% extra korting). Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?


Wonen in Duitsland en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in Duitsland (maximaal 100 km van de Nederlandse grens) en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).


Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten maar woon je in Duitsland? Geen probleem, indien je minder dan 100 km van de Nederlandse grens woont. Je kunt bij Reisverzekeringkorting.nl een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Je betaalt geen toeslag en er zijn geen beperkingen. Je ontvangt exact dezelfde doorlopende reisverzekering zoals je in Nederland kunt afsluiten. Op de polis wordt aangetekend dat waar in de van toepassing zijnde voorwaarden en op de bijbehorende clausulebladen wordt vermeld “Nederland”, gelezen dient te worden: “Nederland en Duitsland”.

Reisverzekering afsluiten in Duitsland is lastig

Wanneer je in Duitsland een reisverzekering wilt afsluiten, zul je bemerken dat het anders werkt dan in Nederland. Een reisverzekering zoals je gewend bent in Nederland is in Duitsland niet vanzelfsprekend. Je moet in Duitsland alle onderdelen van een reisverzekering apart verzekeren. Daarom kan het handig zijn om je reisverzekering gewoon in Nederland af te sluiten. Je bent dan verzekerd zoals voorheen.

Voordelige doorlopende reisverzekering ook beschikbaar als je in Duitsland woont

Allianz Global Assistance biedt voor Nederlanders die in Duitsland wonen een goede en voordelige doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisdekkingen. Je kunt deze zelf uitbreiden met de door jouw gewenste extra dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en wat je niet wilt meeverzekeren. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

  • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
  • Uitgebreid doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
  • Compleet doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Allianz Global Assistance heeft voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is ook voor Nederlanders in Duitsland bijzonder gunstig. Dat komt door de jaarlijkse extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

  • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
  • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
  • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Je kunt voor Bagage kiezen uit 3 varianten:

Verzekerd p.p.
  • Budget
Verzekerd bedrag: max. € 1.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 500,-
Overige bagage (per item): max. € 350,-
Eigen risico: € 50,-
  • Uitgebreid
Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 1.750,-
Overige bagage (per item): max. € 500,-
Eigen risico: € 50,-
  • Compleet
Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.: max. € 3.500,-
Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
Eigen risico: Geen

Kies je voor een bepaalde variant Bagage, dan is deze van invloed op de keuze voor Medische kosten. Beide moeten van dezelfde variant zijn.

Tip: Neem je tijdens je reis veel sportuitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitgebreide sportuitrusting. Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reisverzekering zit. De andere rubrieken kan je toevoegen of uitsluiten.

Gunstige premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in Duitsland woont, erg gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand (inclusief jaarlijks 10% extra korting en jongerenkorting).

Op de polis wordt aangetekend dat waar in de van toepassing zijnde voorwaarden en op de bijbehorende clausulebladen wordt vermeld “Nederland”, gelezen dient te worden: “Nederland en Duitsland”.

Woonachtig in Duitsland: jaarlijks 10 – 20% korting op je doorlopende reisverzekering

Indien je hier een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ook nog eens jaarlijks 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Deze korting is ook van toepassing voor Nederlanders die in Duitsland wonen en bij Reisverzekeringkorting.nl een reisverzekering afsluiten.

Allianz Global Assistance: ook in Duitsland de beste keuze

Nederlanders die in Duitsland wonen, kunnen vertrouwen op de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp, waar ook ter wereld. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands te woord gestaan word, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.


Wonen in Duitsland en een Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in Duitsland (maximaal 100 km van de Nederlandse grens) en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar: 0031 (0)55-540 04 09 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen).


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.