Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (10:00 - 17:00 uur op werkdagen)
Laagste prijsgarantie
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 8
Foto

Allianz Global Assistance


Beste Koop Consumentenbond 2012 - Mondial Assistant


Beste Reisverzekeraar 2011


Webshop


Thuiswinkel keurmerk

Vragen over
reisverzekeringen?

Stuur een e-mail:
info@reisverzekeringkorting.nl
of bel reisverzekeringkorting.nl in
Apeldoorn: 055 540 04 09
(10:00 - 17:00 uur op werkdagen)
Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online een reisverzekering van Allianz Global Assistance kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance Reisverzekeringen! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

GARANTIE: de extra korting op je reisverzekering gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Disclaimer

Belangrijk: deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van de Reisverzekeringkorting.nl website.

Bezoeker = een ieder die de Reisverzekeringkorting.nl website bezoekt of van (een deel van) de website gebruik maakt.

Reisverzekeringkorting.nl is een merk van EXT Internet Consultancy. Reisverzekeringkorting.nl adviseert en bemiddelt (assurantietussenpersoon) bij het tot stand komen van een reisverzekering tussen Allianz Global Assistance en een (aspirant) verzekeringnemer.

De website van Reisverzekeringkorting.nl is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. Desondanks kunnen er aan de inhoud van de Reisverzekeringkorting.nl website geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Reisverzekeringkorting.nl  informeert de bezoeker uitsluitend over verzekeringsproducten en -diensten van Allianz Global Assistance en adviseert op geen enkele wijze over verzekeringsproducten of -diensten van derden. De bezoeker is verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie op de website van Reisverzekeringkorting.nl en zal deze informatie zelf op juistheid en volledigheid toetsen.

Op (verzekerings)overeenkomsten die met gebruikmaking van de Reisverzekeringkorting.nl website tussen Allianz Global Assistance en de bezoeker tot stand komen zijn afzonderlijke (verzekerings)voorwaarden van toepassing. Allianz Global Assistance draagt er zorg voor dat de bezoeker bij het tot stand komen van een (verzekerings)overeenkomst wordt geïnformeerd over de afzonderlijke (verzekerings)voorwaarden en de communicatie en gegevensuitwisseling met de bezoekers bij het totstandkomen van een (verzekerings)overeenkomst zo veilig en volledig mogelijk gebeurt, zodat partijen zich redelijkerwijs kunnen beroepen op de inhoud, juistheid en volledigheid van de met gebruikmaking van de Reisverzekeringkorting.nl website tot stand gekomen (verzekerings)overeenkomsten.

Op de Reisverzekeringkorting.nl website worden producten of diensten van derden aangeboden (Allianz Global Assistance), op overeenkomsten die met gebruikmaking van de Reisverzekeringkorting.nl website tussen een derde en de bezoeker tot stand komen zijn afzonderlijke (algemene) voorwaarden (van de derde) van toepassing.