Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Vernieuwde zakenreisverzekeringen van Mondial Assistance

Iedere zakenreiziger heeft zijn eigen wensen. Dat geldt ook voor de organisaties waarvoor ze werken. Daarom introduceert Mondial Assistance op dinsdag 1 mei de vernieuwde zakenreisverzekeringen.

Hiermee speelt Mondial Assistance nog beter in op de verschillende wensen van zakenreizigers. Iedere zakenreiziger heeft zijn eigen wensen. Dat geldt ook voor de organisaties waarvoor ze werken. Daarom introduceert Mondial Assistance op dinsdag 1 mei de vernieuwde zakenreisverzekeringen. Dat geldt zowel voor de individuele zakenreiziger, als voor de medewerkers van een bedrijf.

Zakenreisverzekeringen geheel vernieuwd

Mondial Assistance biedt nu de keuze uit de Doorlopende Zakenreisverzekering voor de individuele reiziger en de Collectieve Zakenreisverzekering voor de hele organisatie. Beide zijn exact af te stemmen op alle beroepsgroepen en omdat de verzekeringen flexibel opgebouwd zijn. Samen vervangen ze hiermee het huidige aanbod van zakenreisverzekeringen van Mondial Assistance.

Doorlopende Zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. De zakenreiziger kan zich volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook voor minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen.

Collectieve Zakenreisverzekering

Met de Collectieve Zakenreisverzekering zijn alle medewerkers van het bedrijf uitstekend verzekerd tijdens zakelijke reizen. Omdat de verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen, komt het nooit voor dat een medewerker een zakenreis onverzekerd onderneemt. Behalve S.O.S. hulpverlening zijn alle dekkingen optioneel en bestaat de mogelijkheid om voor alle reisdagen, of slechts een deel daarvan, werkzaamheden met een verhoogd risico mee te verzekeren.

Eenvoudig online af te sluiten

De nieuwe zakenreisverzekeringen zijn vanaf 1 mei online af te sluiten bij Reisverzekeringkorting.nl. Natuurlijk ontvang je bij ons ook nog eens 10% extra korting op de toch al gunstige premies.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.