Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Kortlopende-, doorlopende- en collectieve zakenreisverzekering met korting

Kortlopende-, doorlopende- en collectieve zakenreisverzekering

Kortlopende-, doorlopende- en collectieve zakenreisverzekering

Ben je op zoek naar een voordelige zakelijke reisverzekering? Wij hebben drie mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw manier van zakelijk reizen. Je ontvangt ook nog eens 10% korting op de premie.

Ga je slechts eenmalig op zakenreis dan is onze kortlopende reisverzekering met 10% korting op de premie een prima keuze. Indien je regelmatig voor zaken naar het buitenland reist, is een doorlopende zakenreisverzekering de beste en goedkoopste optie.

Af en toe op zakenreis

Ga je af en toe op zakenreis? Dan kan je daarvoor de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Deze verzekering is niet alleen geldig tijdens privéreizen, maar ook tijdens zakenreizen. Standaard werkzaamheden, zoals administratief of commercieel werk zijn altijd meeverzekerd. Voor werkzaamheden met een verhoogd risico komt daar een toeslag bij. Deze toeslag varieert van 35% tot 110% en is afhankelijk van het type werk dat uitgevoerd wordt. Neem daarvoor contact met ons op.

Heb je nog geen kortlopende zakenreisverzekering? Bereken dan nu de premie of sluit hem hieronder af!

Vaker per jaar op zakelijke reizen

Wanneer je regelmatig voor zaken naar het buitenland moet, dan kan je het beste een doorlopende zakenreisverzekering afsluiten. Het voordeel van deze verzekering is dat je automatisch bij iedere zakenreis in het buitenland verzekerd bent. Handig als je bijvoorbeeld onverwacht een zakenreis gaat maken. Voor de frequente zakenreiziger biedt Allianz Global Assistance twee mogelijkheden:

1. Doorlopende Zakenreisverzekering

Deze verzekering is geschikt voor de individuele zakenreiziger. De verzekering is op maat samen te stellen. Jij kiest dus zelf wat je verzekert. Standaard is de dekking SOS hulpverlening. Daar kan je naar wens de dekkingen ‘Ongevallen’, ‘Bagage’, ‘Medische kosten’ en ‘Rechtsbijstand’ aan toevoegen.

Werkzaamheden van commerciële, administratieve of toezichthoudende aard zijn standaard verzekerd. Werkzaamheden met een verhoogd risico, zoals werk in de bouw, zijn tegen een toeslag mee te verzekeren.

Belangrijk om te weten is dat bij de Doorlopende Zakenreisverzekering ook gezinsleden meeverzekerd zijn als zij meegaan op zakenreis. Tot slot is het mogelijk om privéreizen mee te verzekeren.

Heb je nog geen doorlopende zakenreisverzekering? Bereken dan nu de premie of sluit hem hieronder af!

2. Collectieve Zakenreisverzekering

De Collectieve Zakenreisverzekering is een goed alternatief als er meerdere werknemers van een bedrijf regelmatig op zakenreis gaan. Deze verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen. Alle medewerkers van het bedrijf zijn daarmee in één keer verzekerd. Zelfs de buitenlandse medewerkers zijn mee te verzekeren, als ze in Europa wonen en het hoofdkantoor (de verzekeringsnemer) in Nederland is gevestigd.

Omdat de verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen, komt het nooit voor dat een medewerker tijdens zijn zakenreis onverzekerd is. Het aantal reisdagen per jaar is tussentijds te wijzigen.

Meer informatie en deze reisverzekering afsluiten: Collectieve Zaken reisverzekering

Vragen?

Vragen over collectieve- of individuele zakenreisverzekeringen? Bel ons: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen). Of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Hij is in het bezit van de diploma’s (Wet op het financieel toezicht): Wft-Basis en Wft-Schade particulier. Beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.