Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering

Goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering

Goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering

De goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering regel je hier snel en voordelig, dankzij de 10% korting op de premie die je alleen hier krijgt. 

Je hebt al een voordelige doorlopende zakenreisverzekering vanaf € 2,25 per maand (inclusief 10% korting). Je bent dan in heel Europa verzekerd voor SOS kosten en hulpverlening. S.O.S. Hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid. Natuurlijk kan je deze basisdekking uitbreiden met onderdelen die jij belangrijk vindt. Zo heb je altijd een dekking op maat, zoals je zelf wilt.

De doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is de ideale zakelijke reisverzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen.

Goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering: 10% korting

Alleen op deze website krijg je 10% extra korting op de premie van de doorlopende zakelijke reisverzekering. Je kan hier zelf online je zakenreisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende zakelijke reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf jij als zakenreiziger profiteren van de laagste premie.

Voordelen Doorlopende Zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance heeft veel concrete voordelen voor iedere zakelijke reiziger:

 • Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen.
 • Alleen op deze website 10% extra korting, dus de laagste prijs.
 • Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener.
 • Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service.
 • Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren.
 • Extra zekerheid met de Assistant Services.

Sluit nu de goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering af!

Heb je nog geen goedkope doorlopende zakelijke reisverzekering? Maak nu zelf een premieberekening op onze website. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen

De goedkoopste doorlopende zakelijke reisverzekering kan je naar eigen wens samenstellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. En omdat de verzekering beschikbaar is in een Comfort en Premium variant betaal je precies voor de dekkingen die passen bij jouw zakelijke reisgewoonten. Je hebt de keuze uit de volgende dekkingen:

Zakelijke dekkingen algemeen

 • S.O.S. Hulpverlening: S.O.S. Hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid.
 • Ongevallen: Comfort of Premium – Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval.
 • Bagage: Comfort of Premium – max € 3.500,- p.p.en eigen risico: € 50,- of max. € 5.000,- p.p. en geen eigen risico.
 • Medische Kosten: Comfort of Premium – Medische kosten zijn volledig gedekt
 • Rechtsbijstand: Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: Volledig. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000

Zakelijke dekkingen aanvullend

 • Werelddekking: Standaard ben je verzekerd in Europa, waaronder wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Voor reizen buiten deze gebieden, kies werelddekking.
 • Uitbreiding zakelijke uitrusting: Met deze dekking ben je verzekerd voor je zakelijke uitrusting tot maximaal € 5.000,-. Zonder maximering per item. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Zakelijke uitrusting is alles dat je voor uitvoering van je beroep nodig hebt.
 • Meereizend Assistent: Met deze dekking is de meereizende assistent ook verzekerd van alle gekozen dekkingen. Dit mag iedere reis een andere assistent zijn en hoeft niet genoemd te worden bij het afsluiten van deze verzekering. Dekking voor maximaal 1 assistent per reis. Let op: alleen administratieve, commerciële en/of toezichthoudende werkzaamheden van de meereizend assistent zijn verzekerd.
 • S.O.S. Autohulp: Alleen geldig binnen Europa. De ideale aanvulling op je auto- en pechhulp verzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen en € 3.000 per polis, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Let op: Alleen voor auto’s met een Nederlands kenteken.
 • Zakelijke annulering: Dekking voor annulering van zakelijke reizen tot € 3.000,- per persoon per reis.
 • SMS Assistant: Bij dreigend gevaar in je reisgebied, wordt je hierover direct per SMS en/of e-mail op de hoogte gebracht. Vaak nog sneller dan radio of tv. Gratis voor alle verzekerden op de polis.
 • Luggage Assistant: Luggage Assistant vergroot de kans dat verloren bagage weer bij de eigenaar terugkomt. Dit kan eventueel anoniem. Als het nodig is wordt kosteloos een koerier ingezet. Bij een Comfort verzekering: Gratis in het eerste jaar voor de hoofdverzekerde. Daarna € 8,95 per jaar. Bij een Premium verzekering: Gratis gedurende de gehele looptijd van de verzekering voor de hoofdverzekerde.
 • Beroepsrisico: De verzekering is ook geldig als tijdens de reis gewerkt wordt, zolang de werkzaamheden geen extra risico met zich meebrengen. Beroepen met een commercieel, administratief of toezichthoudend karakter zijn niet risicoverhogend. Het uitvoeren van andere werkzaamheden kan tegen een toeslag verzekerd worden.
 • Privéreizen meeverzekeren: Met deze dekking is het mogelijk om ook privéreizen mee te verzekeren. De gekozen dekkingen voor de zakelijke reizen gelden hiermee ook tijdens privéreizen.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de zakelijke reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hebben jullie een voordelige doorlopende zakelijke reisverzekering?

Jazeker, je hebt al een voordelige doorlopende zakenreisverzekering vanaf € 2,25 per maand (inclusief 10% korting). Je bent dan in heel Europa verzekerd voor SOS kosten en hulpverlening voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid. Natuurlijk kan je deze basisdekking uitbreiden met onderdelen die jij belangrijk vindt.

Ontvang ik doorlopend 10% korting op de zakelijke reisverzekering?

Alleen hier krijg je 10% extra korting op de premie van de doorlopende zakenreisverzekering. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende zakenreisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Voor wie is de zakelijke reisverzekering geschikt?

Ben je zakenman of werknemer van een bedrijf en reis je voor je werk regelmatig naar het buitenland? Dan is de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de ideale reisverzekering. Een annuleringsdekking kan je extra meeverzekeren. Met deze zakenreisverzekering ben je het hele jaar door uitstekend verzekerd. Niet alleen jezelf, ook een meereizende zakenpartner of assistent van hetzelfde bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke reisverzekering?

De doorlopende zakenreisverzekering heeft veel concrete voordelen voor iedere zakelijke reiziger: – Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen. – Alleen op deze website 10% extra korting, dus de laagste prijs. – Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener. – Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service. – Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren. – Extra zekerheid met de Assistant Services.

Kan ik ook mijn privéreizen meeverzekeren?

Ja, het is mogelijk om met deze zakelijke reisverzekering, ook jouw privé-reizen te verzekeren. Als gezinsleden tijdens de zakenreis meereizen met de hoofdverzekerde, zijn zij standaard en zonder extra kosten meeverzekerd voor alle dekkingen die je voor de zakenreisverzekering hebt gekozen.

Kan ik ook meerdere medewerkers collectief verzekeren?

De Doorlopende Zakenreisverzekering is af te sluiten voor de individuele zakelijke reiziger. De Collectieve Zakenreisverzekering is geschikt om meerdere mensen van 1 bedrijf voor zakelijke reizen te verzekeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Vragen over de zakelijke reisverzekering?

Heb je nog vragen over de voordelige zakelijke reisverzekering? Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Hij is in het bezit van de diploma’s (Wet op het financieel toezicht): Wft-Basis en Wft-Schade particulier. Beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.