Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Doorlopende Zakenreisverzekering: zorgeloos op zakenreis!

Voor een zakenman die regelmatig op reis gaat, is de Doorlopende Zakenreisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl de ideale reisverzekering. Standaard is ook een annuleringsverzekering meeverzekerd. Mocht je zakenreis niet doorgaan, krijg je de kosten vergoed en dat is wel zo prettig.

Een Doorlopende Zakenreisverzekering is ook handig, omdat veel zakenreizen op het laatste moment gepland worden. Met een lastminute zakenreis denk je niet in eerste instantie aan een reisverzekering, je bent al druk bent met het voorbereiden van je zakenreis. Daarom is een Doorlopende Zakenreisverzekering een prettig idee, zeker wanneer je ook nog eens kostbare apparatuur meeneemt.

Medische kosten

Als aanvulling op je zorgverzekering heb je met de Doorlopende Zakenreisverzekering een uitgebreide vergoeding op je medische kosten. Dit is belangrijk, omdat de medische kosten in het buitenland soms hoger zijn dan in Nederland. Zonder een zakenreisverzekering kan je dan voor verrassing komen te staan, omdat je zorgverzekering meestal alleen de kostprijs vergoed wat in Nederland gangbaar is. Met de Doorlopende Zaken Reisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl worden al je onvoorziene medische kosten 100% vergoed waar ook ter wereld.

Beroepsrisico´s

Op de Zakenreisverzekering zijn de volgende werkzaamheden meeverzekerd:

  • Administratieve werkzaamheden
  • commerciële en toezichthoudende werkzaamheden

Andere werkzaamheden dienen op de polis worden vermeld. Deze zijn toegestaan, doch na overleg en eventueel een toeslag op de premie.

Meereizende assistent(e) standaard meeverzekerd

Een meereizende assistent/collega van hetzelfde bedrijf is standaard meeverzekerd op de Zakenreisverzekering van Mondial Assistance.

Medisch advies

Mocht je onderweg medisch advies nodig hebben, dan kun je bellen met de reisarts van Mondial Assistance. Hij geeft je altijd kosteloos betrouwbaar medisch advies, altijd in het Nederlands. De reisarts kan je doorverwijzen naar de beste arts of ziekenhuis in de buurt van je verblijf. Je kunt de Reisarts ook consulteren voor een professioneel Inentingsadvies.

Privéreizen

Privéreizen zijn standaard meeverzekerd, maar als je daar geen gebruik van wilt maken, krijg je 20% korting op de premie van de doorlopende zakenreisverzekering.

Annuleringsverzekering

Het is al vervelend genoeg als je een zakenreis moet afzeggen. Daarom zijn ook standaard annuleringskosten meeverzekerd op de zakenreisverzekering van Mondial Assistance. Je krijgt de annuleringskosten vergoed als je niet op reis kan. Indien je een reis moet afbreken, dan worden de niet-gebruikte reisdagen vergoed. Het is ook mogelijk om je privéreizen ook te verzekeren tegen de kosten van annulering.

Sluit nu een Doorlopende Zakenreisverzekering af!

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.