Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Bespaartips voor wintersporters: Goedkoop tanken en pechhulp met korting!

Bespaartips voor wintersporters: Goedkoop tanken en pechhulp met korting!Wintersporters die met de auto op vakantie gaan, kunnen door slim tanken flink wat geld besparen. Vooral in Oostenrijk en Zwitserland kan men goedkoop tanken.

Daarnaast is het raadzaam om een goede en voordelige pechhulpverzekering af te sluiten. Dat kan bij Allianz met 10% korting. Zo heb je al pechhulpverzekering (geheel Europa) voor € 3,71 per maand (exclusief assurantie belasting).

Tanken onderweg naar de sneeuw is vooral voordelig een feest in Oostenrijk (23% goedkoper) en Zwitserland (24% goedkoper). De brandstofuitgaven op wintersport zijn ongeveer 200 euro voor diesel, en 250 euro met benzine. Door slim te tanken kan je gemakkelijk 25 euro besparen, zo laat UnitedConsumers weten.

Wintersport

Bijna 900.000 Nederlanders vertrekken deze winter naar de sneeuw. Ongeveer 300.000 daarvan vertrekken rond de kerst. De helft van de Nederlanders kiest voor Oostenrijk, ongeveer 19% voor Frankrijk, 5% voor Duitsland en 8% voor Zwitserland.

Prijzen brandstofsoort wisselen sterk per land

In Duitsland zijn benzine en diesel niet veel voordeliger meer dan in Nederland. Rij je via Zuid-Duitsland naar de bergen in Oostenrijk en Zwitserland, dan loont het te wachten met benzine tanken tot je daar bent. Ook voor diesel kan je het beste wachten tot je in Oostenrijk bent. Dit geldt overigens niet voor Zwitserland, waar diesel en LPG juist duurder zijn dan in Duitsland. Luxemburg is als vanouds het enige land waar je onderweg naar de sneeuw op alle brandstoffen voordeliger uit bent. Benzine is er 26%, diesel 17% en LPG 24% goedkoper dan in Nederland. Een overzicht van de brandstofprijzen in Europa staat op www.UnitedConsumers.com/vakantie

Goedkope pechhulpverzekering en 10% extra korting

Je kunt naast een besparing op je brandstof ook nog eens 10% besparen op je pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance. De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Assistance.

Voordelen Allianz Assistance pechhulpverzekering

Allianz Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jou de volgende concrete voordelen:

 • Goede en voordelige pechhulp.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor oudere auto’s tot 16 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Goedkoopste pechhulp voor oude auto’s

Is je auto ouder dan 12 jaar maar wil je toch een voordelige pechhulp, dat kan! Je betaalt een geringe toeslag. De premie is nog steeds laag te noemen en zeer betaalbaar.

Welke hulp krijg je met een pechhulpverzekering?

Wanneer je een voordelige pechhulpverzekering van Allianz Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Voordelige pechhulp ook voor op vakantie

Ieder jaar krijgt 20% van de vakantiegangers met autopech te maken tijdens de vakantie, dat geldt ook voor wintersport. De belangrijkste problemen zijn:

 • Kapotte versnellingsbakken.
 • Remmen die niet goed werken.
 • Koelingsproblemen.
 • Accu’s.

Niets is zo vervelend als autopech tijdens je wintersportvakantie. Een telefoontje naar Allianz Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten. Kan de auto niet spoedig gerepareerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer aangeboden, eventueel met trekhaak en skiboxen.

Allianz pechhulpverzekering tijdens je vakantie

Mocht je pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Voordelige maandpremies

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Bereken zelf de premie voor jouw auto

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Allianz pechhulpverzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een pechhulpverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen? Klik hier:

Vragen?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.