Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Waarom een kortlopende reisverzekering?

Waarom een kortlopende reisverzekering?Wanneer je zonder een reisverzekering op vakantie gaat en je bagage zoek raakt of je word ineens ziek, kan je dat veel geld gaan kosten. Vooral medische kosten kunnen aardig oplopen. De medische zorg in het buitenland is vaak duurder.

De zorgverzekeraar vergoedt meestal alleen wat in Nederland gangbaar is. Met een reisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl ben je 100% gedekt tegen de meerkosten.

Schade afhandeling, snel en eerlijk

Mocht je schade hebben geleden door verlies, diefstal of medische kosten, dan wil je deze snel vergoed hebben. Na het indienen probeert Mondial Assistance de schade binnen 10 dagen af te wikkelen. Bij online aangifte wordt er gestreefd naar 5 dagen.

Kinderen gratis

Kinderen jonger dan 5 jaar, zijn gratis meeverzekerd op de polis bij Reisverzekeringkorting.nl.

Verzekeren van bijzondere sporten en wintersport

Met een kortlopende reisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl kan je eenvoudig een wintersportdekking of een dekking voor bijzondere sporten afsluiten. Enkele bijzondere sporten zijn:

 • Bergbeklimmen
 • Abseilen
 • Bungee-jumping
 • Hanggliding
 • Ultralight vliegen
 • Zweefvliegen

Enkele bijzondere wintersporten zijn:

 • IJsklimmen
 • Skeleton
 • Bobslederijden
 • IJshockey
 • Speedskiën
 • Skispringen
 • Ski-alpinisme
 • Heliskiën.

Mondial Assistance Alarmcentrale

Een reisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl wordt afgesloten bij Mondial Assistance, ’s werelds grootste reisverzekeraar. Mondial Assistance heeft alarmcentrales in 28 landen wereldwijd. En een netwerk van 400.000 hulpverleners. Mondial Assistance weet of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Ze kunnen je advies geven welk ziekenhuis voor jou het beste is. Heb je professionele hulp nodig bij ziekte, ongeval of voor advies? Dan bel je met Mondial Assistance en word je in het Nederlands geholpen. 24 uur per dag.

Vaker op vakantie?

Indien je vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat, is het wellicht voordeliger om een doorlopende reisverzekering van Reisverzekeringkorting.nl af te sluiten. Dat kan al voordeliger zijn wanneer je meer dan 14 dagen per jaar op vakantie gaat met je gezin en kinderen. Voor alleenstaanden ligt die grens bij 21 dagen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.