Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Verzekeringsverklaring voor Rusland nodig? Hier snel geregeld!

Verzekeringsverklaring voor Rusland nodig? Hier snel geregeld!
Verzekeringsverklaring voor Rusland nodig? Hier snel geregeld!

Bij het aanvragen van een visum voor Rusland heb je een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig.

Allianz Global Assistance kan daar snel voor zorgen, indien je hier een reisverzekering afsluit of als je al een reisverzekering bij Allianz Global Assistance hebt lopen. De verzekeringsverklaring voor Rusland wordt door ons kosteloos verstrekt.

Visum Rusland en verzekeringsverklaring

Ga je op reis naar Rusland, dan moet je eerst een visum aanvragen. Bij een aanvraag voor een visum moet je tevens, middels een verzekeringsverklaring, aantonen dat je verzekerd bent tegen ziektekosten. Dat moet een Engelstalige verklaring zijn. Deze verklaring dien je ook bij je te hebben wanneer je door Rusland reist. De geldigheidsduur van de reisverzekering moet gelijk zijn aan de visumperiode.

Engelstalige verzekeringsverklaring

Let er altijd op dat expliciet op de verklaring moet worden vermeld dat de reisverzekering geldig is in de Russische federatie of wereldwijd. Een kopie van een verzekeringspasje is niet toegestaan. De Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz Global Assistance wordt door de Russische autoriteiten geaccepteerd.

Dekking medische kosten verplicht

Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed. De dekking medische kosten valt over het algemeen niet onder de standaard dekking van een reisverzekering, maar dient aanvullend te worden afgesloten. Let hier dus goed op bij het afsluiten van een reisverzekering.

Hoe kom je aan Engelstalige verzekeringsverklaring voor Rusland?

Sluit hier eerst een kortlopende of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af. Denk er aan dat je kiest voor werelddekking en dekking voor medische kosten.

Neem de volgende stappen:

  • Maak de keuze of je een kortlopende (eenmalige) of doorlopende reisverzekering wilt.
  • Maak een premieberekening.
  • Kies vervolgens voor werelddekking.
  • Kies voor de dekking medische kosten.
  • Kijk of je nog andere aanvullende dekkingen wenst.
  • Sluit de verzekering af.
  • Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Stuur vervolgens een e-mailtje naar [email protected], vermeld jouw polisnummer en de vertrek en terugkomstdatum van je reis naar Rusland en vraag in je email om een verzekeringsverklaring voor Rusland.

Wij zullen er dan voor zorgen dat je die snel krijgt meestal binnen twee werkdagen. Deze service is gratis.

Heb je al een doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance? Dan kan je ons ook e-mailen en de gewenste informatie geven (polisnummer, datum vertrek en terugkomst).

Reisverzekering voor Rusland afsluiten

Bij Reisverzekeringkorting.nl kan je zelf eenvoudig een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met medische kosten voor Rusland afsluiten. Je krijgt bij ons zelfs 10% extra korting op de toch al scherpe premie van Allianz Global Assistance.

Premie Rusland reisverzekering Allianz Global Assistance

Een reisverzekering Allianz Global Assistance voor Rusland is hier supervoordelig. Een kortlopende reisverzekering voor Rusland heb je al vanaf slechts: € 2,07 per dag. Een doorlopende reisverzekering, sluit je al af vanaf: € 1,31 per maand. Je hebt een annuleringsverzekering vanaf 5,31% van de reissom (inclusief 10% extra korting)!

Maak een premieberekening. Je voert de gegevens in en je ziet direct wat je gaat betalen. De korting die wij geven wordt ook vermeld. Indien je akkoord bent met de premie kun je verder om je persoonlijke gegevens in te vullen. In slechts drie stappen sluit je zo zelf een reisverzekering en annuleringsverzekering online af. Een kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kun je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso.

Of als je vaker op vakantie gaat

Vragen?

Heb je nog vragen over de verplichte reisverzekering voor Rusland of een Engelstalige verzekeringsverklaring? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of stuur een e-mail: [email protected]

Voorbeeld Rusland verklaring reisverzekering

Hieronder zie je een voorbeeld van een verzekeringsverklaring voor Rusland:

Engelse-verklaring-Rusland
Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.