Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Travel Risk Insurance

Wanneer er vrienden of familie uit het buitenland bij jou op bezoek komen is het prettig als zij verzekerd zijn tegen de risico’s. In andere landen is het niet altijd gebruikelijk om een Reis- en/of Annuleringsverzekering af te sluiten voorafgaand aan een reis. Daarom heeft Mondial Assistance de Travel Risk Insurance ontwikkeld. Zo zijn jouw gasten tijdens hun bezoek aan Nederland goed verzekerd tegen de risico’s.

Tot 90 dagen verzekerd
Bij Mondial Assistance is het mogelijk om buitenlandse gasten tot 90 dagen in Nederland te verzekeren. Meestal moet men bij het aanvragen van een visum ook kunnen aantonen dat men verzekerd is. Afhankelijk vanwaar je gasten vandaan komen kun je kiezen uit een Europa- of Werelddekking.

Premie
Je hebt al een Travel Risk Insurance vanaf € 2,- per persoon per dag. Uiteraard ontvang je ook op de Travel Risk Insurance een korting van 10% op Reisverzekeringkorting.nl.

Dekking van de Travel Risk Insurance
De Travel Risk Insurance heeft een uitgebreide dekking: SOS-kosten en Medische Kosten. Je kunt kiezen uit een Europadekking (voor personen uit Europa die naar Nederland reizen) of een Werelddekking (voor personen van buiten Europa die naar Nederland reizen).

Het is mogelijk om wintersport en bijzondere sporten extra mee te verzekeren vanaf € 1,15 per persoon per dag. Dit kan echter alleen binnen Europa.

Sluit de Travel Risk Insurance voor vertrek af
De Travel Risk Insurance dient altijd voor vertrek afgesloten te worden. Wanneer je gasten al in Nederland zijn, is het dus niet meer mogelijk om een Travel Risk Insurance af te sluiten.

Annuleringsverzekering
Het is tevens mogelijk om een Annuleringsverzekering voor de gasten af te sluiten. Wanneer hun reis onverwachts niet door kan gaan, kunnen zij een beroep doen op deze Annuleringsverzekering. Voorwaarde voor de Annuleringsverzekering is wel dat de reis geboekt is bij een Nederlandse reisorganisatie.

Alarmcentrale
Indien er problemen zijn kan er contact opgenomen worden met de Alarmcentrale van Mondial Assistance. De hulpverleners staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar en spreken meerdere talen.

Travel Risk Insurance afsluiten
Omdat de Travel Risk Insurance een zeer specifiek product is, is het niet mogelijk om deze reisverzekering online af te sluiten. Voor het aanvragen van de Travel Risk Insurance kun je contact opnemen met Reisverzekeringkorting.nl per e-mail op [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.