Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

SMS Assistant van Mondial Assistance doeltreffend en handig voor reizigers

Reizigers met SMS Assistant van Mondial Assistance zijn op tijd gewaarschuwd voor de problemen in Japan. Zowel de verzekerden in het getroffen gebied en reizigers in of rondom Japan, hebben een waarschuwing per sms of e-mail ontvangen. Het was een doeltreffende actie, want deze reizigers waren als eerste op de hoogte van het gevaar en de dreiging.

Voor een toerist is het een fijn idee, dat je altijd op tijd gewaarschuwd wordt voor gevaar, waar je ook bent. Het nut van SMS Assistant wordt bij een dergelijke noodsituatie snel duidelijk.

Hoe gaat SMS Assistant in zijn werk?

Internationale veiligheidsspecialisten verzamelen 24 uur per dag en zeven dagen in de week informatie over landen en regio´s in de hele wereld. Een reiziger die een SMS Assistant aangeschaft heeft bij Reisverzekeringkorting.nl, laat voor hij vertrekt via zijn account op www.assistant-services.nl weten wanneer hij vertrekt, thuiskomt en waar hij op vakantie is. Bij doorreis geef je per datum aan, in welk land je bevind.

SMS Assistant waarschuwt per sms of e-mail

Je bent op vakantie en er dreigt gevaar. Dan wil je dat graag snel weten. Denk aan:

 • Een aardbeving met daarbij de dreiging van een tsunami.
 • Een tropische storm die in aantocht is.
 • Een bommelding.
 • Protestdemonstratie.
 • Etc.

Het maakt eigenlijk niet uit, bij elke dreiging wordt je op de hoogte gebracht via sms of e-mail. Omdat je meestal wel je mobiel bij de hand hebt, gaat deze informatie voorziening sneller dan radio of tv.

Een greep uit de berichten die SMS Assistant via sms of e-mail verstuurd heeft:

 • Moscow, Russia – 28 Mar 11 – Security has been increased on the Moscow Metro ahead of first anniversary of the 29 March suicide bombings.”
 • Japan – 28 Mar 11 – (Update) Tsunami warning issued following 6.1 magnitude earthquake off Honshu island has since been cancelled.”
 • Miami, United States – 27 Mar 11 – (Update) Flight disruptions at Miami International airport expected to continue for several weeks.”
 • Yemen – 26 Mar 11 – Clashes reported between suspected Islamist militants and the army in Lawder district; at least seven people dead.”
 • Libya – 24 Mar 11 – (Update) Major fighting reported in the vicinity of Misratah, Ajdabiya and Zintan; US-led air strikes continue.”
 • Southern California, United States – 21 Mar 11 – Severe spring storm affects large areas of southern California, caution is advised.”
 • Mohali, India – 28 Mar 11 – Protesters demanding jobs have clashed with police near the Punjab Cricket Association Stadium in Mohali.”

Wat zijn de kosten voor SMS Assistant?

SMS Assistant is gratis voor iedereen die bij Reisverzekeringkorting.nl een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance heeft afgesloten. Wanneer je geïnteresseerd bent in andere producten van Assistant Services van Mondial Assistance en daarvan een aanschaft via Reisverzekeringkorting.nl, dan krijg je SMS Assistant gratis erbij.

De unieke Assistant Services af te sluiten bij Reisverzekeringkorting.nl

Wij bieden deze vier producten van Mondial Assistance aan via Reisverzekeringkorting.nl. Ze zijn uniek, omdat alleen Mondial Assistance deze producten heeft ontwikkeld. Deze producten zijn er om je bij te staan tijdens je vakantie. Tijdens je reis kan er van alles gebeuren, van terreurdreiging of een natuurramp, persoonlijke eigendommen kwijt, kind uit het oog verloren of zelf bij een ongeval betrokken zijn. Op dat moment ben je een slachtoffer en heb je direct hulp nodig. Met de slimme Assistant Services biedt Mondial Assistance deze hulp.

Alle Assistant Services op een rij:

1. Luggage Assistant – Met de Luggage Assistant krijg je verloren bagage snel weer terug.

2. Kid Assistant – Met behulp van het speciale polsbandje en unieke ID-code van Kid Assistant worden kinderen weer snel met hun ouders herenigd.

3. Life Assistant – Life Assistant zorgt ervoor dat hulpverleners in geval van nood snel je identiteit en medische gegevens beschikbaar hebben wanneer je zelf niet aanspreekbaar bent.

4. SMS Assistant – Met de SMS Assistant ben je als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar.

Kijk voor informatie op: Reisverzekeringkorting Assistant Services

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.