Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland
Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Ben je woonachtig in Duitsland en heb je een reisverzekering nodig? Daar kunnen wij voor zorgen!

Indien je niet verder woont dan 100 km van de Nederlandse grens, is het geen probleem. Nederlanders die in Duitsland wonen kunnen voordelig een reisverzekering afsluiten in Nederland, bij Reisverzekeringkorting.nl gevestigd in Apeldoorn.

In dit artikel lees je meer informatie voor Nederlanders woonachtig in Duitsland die een reisverzekering willen afsluiten.

Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor Nederlanders in Duitsland

Voor Nederlanders die in Duitsland wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering soms een probleem zijn. De meeste Duitse of Nederlandse reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die in Duitsland wonen. Bij www.reisverzekeringkorting.nl is dit echter geen probleem Wij kunnen zowel Duitsers, als Nederlanders die in Duitsland wonen een reisverzekering aanbieden. De enige voorwaarde is dat je niet meer dan 100 km van de Nederlandse grens af woont.

Wanneer je een Allianz Global Assistance reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl afsluit, wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan met de tekst dat “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en Duitsland”

Woonachtig in Duitsland? Ook 10% korting op je reisverzekering!

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance reisverzekeringen! Ook indien je in Duitsland woont. Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ieder jaar 10% korting!

Allianz Global Assistance: de beste keuze wanneer je in Duitsland woont

Nederlanders die in Duitsland wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering voor  Nederlanders in Duitsland

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in Duitsland ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting + poliskosten)!

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is in het verleden door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland is vrijwel altijd voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Welke reisverzekeringen kun je afsluiten?

De volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die woonachtig zijn in Duitsland worden afgesloten bij Reisverzekeringkorting.nl:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Travel Risk Insurance: complete reis- en annuleringsverzekering voor familie of vrienden die voor hun vakantie naar Duitsland komen.

In Duitsland woonachtig? Sluit nu een reisverzekering af!

Woon je in Duitsland en ben je een Duitser of Nederlander en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl

Stuur een email naar: [email protected] en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering woonachtig in Duitsland. Bellen kan ook: 0031 (0) 55 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Woonachtig in Duitsland? Bij Reisverzekeringkorting.nl is je reisverzekering binnen een dag geregeld!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.