Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering voor Nederlanders in België

Reisverzekering nodig en woon je in België? Geen probleem! Nederlanders in België kunnen voordelig een reisverzekering afsluiten in Nederland, bij Reisverzekeringkorting.nl

In dit artikel lees je meer informatie voor Nederlanders woonachtig in België die in Nederland een reisverzekering willen afsluiten.

Reisverzekering voor Nederlanders in België

Voor Nederlanders die in België wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering een probleem zijn. Sommige Belgische of Nederlandse reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die in België wonen. Bij www.reisverzekeringkorting.nl is dit geen probleem Wij kunnen zowel Belgen, als Nederlanders die in België wonen een reisverzekering aanbieden. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”

Woonachtig in België: ook 10% korting op je reisverzekering

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance reisverzekeringen! Zelfs wanneer je in België woont. Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

Allianz Global Assistance: de beste keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering voor Belgische Nederlanders

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,18 per maand (inclusief 10% extra korting + poliskosten)!

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

De volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten bij Reisverzekeringkorting.nl:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.
  • Adventure & Survival Verzekering: alle risico´s van survival en extreme sporten zijn standaard verzekerd, evenals reisongevallen.
  • Au Pair Insurance: speciale reisverzekering voor buitenlandse Au Pairs die naar België komen.
  • Doorlopende Zakenreisverzekering: het hele jaar door verzekerd tijdens alle zakenreizen en privé reizen.
  • Ticket Annuleringsverzekering: deze verzekering dekt annuleringskosten voor los geboekt vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry.
  • Travel Risk Insurance: complete reis- en annuleringsverzekering voor familie of vrienden die voor hun vakantie naar België komen.
  • Bedrijfsreisverzekering: speciaal voor bedrijven waarvan verschillende medewerkers regelmatig naar het buitenland reizen.
  • Incoming Student Insurance: speciale reisverzekering voor internationale studenten die in België komen studeren.

In België woonachtig en een reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en ben je een Belg of  Nederlander en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl Stuur een email naar info@reisverzekeringkorting.nl en vraag naar het aanvraagformulier voor een reisverzekering over de grens. Bellen kan natuurlijk ook: 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.