Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering met 10 – 20% korting voor inwoners van Belgie

Reisverzekering met 10 - 20% korting voor inwoners van Belgie
Reisverzekering met 10 – 20% korting voor inwoners van Belgie

Inwoners van België (Nederlanders en Belgen) die een Nederlandse reisverzekering willen afsluiten, kunnen hier terecht. Je ontvangt ook nog eens 10 – 20% korting op de premie van een reisverzekering van Allianz Global Assistance. 

Gunstige premie dankzij onze flinke korting!

Een reisverzekering voor inwoners van België is erg voordelig dankzij onze internet en leeftijdskorting. Wij geven je een aantal voorbeelden:

  • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,39 per maand (10% korting).
  • Doorlopende reisverzekering < 27 jaar vanaf: € 1,58 per maand (20% korting).

Op de doorlopende reisverzekering ontvang je deze korting iedere jaar, doorlopend!

Met de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd tijdens je vakantie of reis. De doorlopende reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond gekozen tot beste koop.

Reisverzekering voor Nederlanders en Belgen

Voor Nederlandse inwoners van België, kan het afsluiten van een reisverzekering een probleem zijn omdat zij geen Nederlands ingezetene zijn. Niet bij ons. En dat geldt ook voor Belgen die de voorkeur geven aan een Nederlandse reisverzekering omdat deze meestal voordeliger en uitgebreider is. Indien Belgische klanten een reisverzekering met medische kostendekking willen afsluiten, moeten zij wel aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds of een Nederlandse Basis Ziektekostenverzekering bezitten.

Ontvang hier 10 – 20% korting op de premie!

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van reisverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier exclusief op deze website. Iedereen (Belg of Nederlander) ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20% wanneer je een doorlopende reisverzekering of een Globetrotter Verzekering afsluit! Dus altijd de goedkoopste reisverzekering.

Allianz Global Assistance: een uitstekende keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Doorlopende reisverzekering meestal voordeliger

Het is voor Nederlandse inwoners, maar ook voor Belgen ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is erg gunstig al vanaf € 1,24 per maand. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen op reis bent. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Reis- én annuleringsverzekering

Ook handig: een doorlopende reis- en annuleringsverzekering op één polis. Dat is voordelige en gemakkelijk. Je ontvangt ook 10-20% korting op de annuleringsdekking. Met een annuleringsverzekering ben je gedekt tegen annuleringskosten, vertraging en reisonderbreking. Kan je reisgenoot niet mee op reis dan mag je ook annuleren.

Hoe kan je een reisverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel een reisverzekering afsluiten op deze website Neem hiervoor contact op ons. Stuur een e-mail naar [email protected] en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Vragen?

Woon je in België en heb je een vraag over onze reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een email naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.