Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting: Reisverzekering + geld meeverzekeren

Reisverzekering + geld meeverzekeren
Reisverzekering + geld meeverzekeren

Ga je op reis en neem je ook contant geld mee? Dan kan je dat meeverzekeren op een kortlopende of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Op reis en contant geld

Tegenwoordig kunnen wij vrijwel overal ter wereld pinnen, waarschijnlijk ook op jouw vakantiebestemming. Desondanks nemen steeds meer reizigers geld mee wanneer zij op vakantie gaan. De belangrijkste redenen hiervoor:

  • Contact geld wisselen in het land van bestemming kan een betere wisselkoers geven.
  • Pinautomaten kunnen een storing hebben.
  • Te weinig geldautomaten in de directe omgeving.
  • Bij verlies of diefstal van je bankpas moet je over geld kunnen beschikken.
  • Sommige bankpassen lijken niet goed te werken in het buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie en neem je ook veel contant geld mee? Dan is het mogelijk dit mee te verzekeren op een kortlopende of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Let op! Contant geld, cheques en betaalpassen vallen niet standaard onder de dekking van een reisverzekering.

Vergoeding voor geld en cheques op een reisverzekering

Bij een kortlopende reisverzekering geeft Allianz Global Assistance een vergoeding van maximaal € 750,- per verzekeringsbewijs.

Kies je een doorlopende reisverzekering dan ben je met de uitbreiding ‘Geld’verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is:

  • Maximaal € 750,- per reis
  • Maximaal € 1.500,- per jaar

Wees voorzichtig met geld in het buitenland

Ook al heb je geld meeverzekerd op je reisverzekering, reisverzekeraars keren alleen uit bij diefstal van geld, indien je voorzichtig bent geweest en er alles aan hebt gedaan om diefstal te voorkomen. Geld, cheques en betaalpassen mag je daarom niet onbeheerd achter laten in je hotelkamer of rugzak. Ben je geld verloren of is er geld gestolen dan ben je verplicht aangifte te doen bij de locale politie. Het bewijs daarvan moet je kunnen overleggen bij een schade-aangifte.

Reisverzekering met dekking voor geld afsluiten

Wil je een kortlopende reisverzekering met dekking voor geld afsluiten? Dat kan hier: kortlopende reisverzekering »
of hier: doorlopende reisverzekering »

Je ontvangt 10 tot 20% korting op de doorlopende reisverzekering en 10% korting op de kortlopende reisverzekering!

Vragen?

Heb je nog vragen over geld en reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op per e-mail [email protected] . Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren: 055-5400409

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.