Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering + geld meeverzekeren op de kortlopende reisverzekering van Allianz (nu 10% korting)

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance

Reisverzekering nu 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de kortlopende reisverzekering van Allianz.

Wereldwijd hulp van eigen alarmcentrales en de beste ziekenhuizen.

Ontvang alleen hier 10% korting op de premie.

Bagage is standaard meeverzekerd tot €4.000,-

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Premie vanaf €1,26 per dag!

Ga je op reis en neem je ook contant geld mee? Dan kan je dat meeverzekeren op een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Op reis en contant geld

Tegenwoordig kunnen wij vrijwel overal ter wereld pinnen, waarschijnlijk ook op jouw vakantiebestemming. Toch nemen steeds meer reizigers geld mee wanneer zij op vakantie gaan. De belangrijkste redenen hiervoor:

  • Contact geld wisselen in het land van bestemming kan een betere wisselkoers geven.
  • Pinautomaten kunnen een storing hebben.
  • Te weinig geldautomaten in de directe omgeving.
  • Bij verlies of diefstal van je bankpas moet je over geld kunnen beschikken.
  • Sommige bankpassen lijken niet goed te werken in het buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie en neem je ook veel contant geld mee? Dan is het mogelijk dit mee te verzekeren op een kortlopende of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Let op! Contant geld, cheques en betaalpassen vallen niet standaard onder de dekking van een reisverzekering.

Vergoeding voor geld en cheques op een reisverzekering

Bij een kortlopende reisverzekering geeft Allianz Global Assistance een vergoeding van maximaal €750,- per verzekeringsbewijs.

Wees voorzichtig met geld in het buitenland

Reisverzekering + geld meeverzekeren
Reisverzekering + geld meeverzekeren

Ook al heb je geld meeverzekerd op je reisverzekering, reisverzekeraars keren alleen uit bij diefstal van geld, indien je voorzichtig bent geweest en er alles aan hebt gedaan om diefstal te voorkomen. Geld, cheques en betaalpassen mag je daarom niet onbeheerd achter laten in je hotelkamer of rugzak. Ben je geld verloren of is er geld gestolen dan ben je verplicht aangifte te doen bij de lokale politie. Het bewijs daarvan moet je kunnen overleggen bij een schade-aangifte.

Vragen?

Heb je nog vragen over geld en reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op per e-mail [email protected]. Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren: 055-5400409

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.