Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Nederlandse reisverzekering, ook als je in België of Duitsland woont

logo-Allianz-Global-AssistaNiet alleen als je woonachtig bent in Nederland kun je een reisverzekering afsluiten van Allianz Global Assistance. Ook als je in België of Duitsland woont kun je alle reisverzekeringen afsluiten met een korting van 10 procent.

Een reisverzekering is hier snel geregeld. Ga je morgen op vakantie? Geen probleem. Je kunt hier vrijwel alle reisverzekeringen van Allianz Global Assistance afsluiten zonder beperken in de dekking of voorwaarden. Je krijgt exact dezelfde polis als je in Nederland ook zou krijgen. Je gaat goed verzekerd op reis. Je hebt o.a. de keuze uit een:

 • Doorlopende reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Globetrotter reisverzekering

België

Nederlanders die in België wonen kunnen gewoon een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Maar ook met een Belgische nationaliteit is dat geen probleem. De producten van Allianz Global Assistance kunnen dus door iedereen uit geheel België worden afgesloten.

Duitsland

Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens) kunnen eveneens een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Tevens kunnen Duitsers (ook tot een maximum van 100 km) een reisverzekering afsluiten.

De voordelen van Allianz Global Assistance:

 • Specialist in reisverzekeringen en hulpverlening.
 • Al meer dan 50 jaar ervaring.
 • Wereldwijd marktleider.
 • Gratis medisch advies van een reisarts.
 • Inentingsadvies.
 • Assistant Services: meer zekerheid om je kinderen, bagage en jou persoonlijk te beschermen. Sommige services zijn gratis bij een Doorlopende Reisverzekering.
 • Alarmcentrale: 24/7 bereikbaar in geval van nood. Je wordt in je eigen taal geholpen.
 • Wereldwijd netwerk.
 • In 2011 en 2013 gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

LET OP!: Je kunt wel een premieberekening maken maar niet direct de reisverzekering afsluiten wanneer je in het buitenland (België of Duitsland) woont. Stuur daarvoor een email naar info@reisverzekeringkorting.nl en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.