Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Mondial Assistance genomineerd voor twee Gouden Schilden

Donderdag 10 juni zullen voor de tweede keer de Gouden Schilden worden uitgereikt. Binnen de verzekeringsbranche worden vijftien awards, de Gouden Schilden, uitgereikt aan personen en bedrijven die uitmuntend presteren binnen hun vakgebied. Mondial Assistance is genomineerd voor twee Gouden Schilden.

Schadeproduct van het Jaar
In de categorie Schadeproduct van het Jaar zijn genomineerd:

Schadeservice van het Jaar
In de categorie Schadeservice van het Jaar zijn genomineerd:

  • Meeùs Assuradeuren, Meeùs Schade Service
  • Mondial Assistance
  • Europeesche Verzekeringen
  • Ditzo, De Ditzo Gelijkwaardige Autogarantie

Bevestiging van innovatieve kracht
Communicatie Manager Audrey Denkelaar: “Wij  zijn zeer trots dat wij genomineerd zijn voor awards in de categorie Schadeproduct en Schadeservice van het jaar. De nominatie voor Schadeproduct van het jaar van de Doorlopende Reisverzekering is een bevestiging van onze innovatieve kracht. De nominatie voor Schadeservice van het jaar onderstreept het gevoel dat wij willen uitdragen onze klanten altijd en overal zo snel mogelijk te helpen indien zij ons nodig hebben.”

Winnaars 10 juni bekend
Op donderdag 10 juni 2010 worden de Gouden Schilden uitgereikt in Hilversum.
Kijk voor alle nominaties van de Gouden Schilden op www.verzekeringsawards.nl.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.