Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Jongerenkorting: Goedkoopste reisverzekering met 10% korting!

Jongerenkorting: Goedkoopste reisverzekering met 10% korting!

Op zoek naar een voordelige reisverzekering met korting voor jongeren? Ontvang hier 10% jongerenkorting op de kortlopende reisverzekering van Allianz, perfect voor bijvoorbeeld een jongerenvakantie.

De voordelige reis- en bagageverzekering voor jongeren van Allianz Global Assistance sluit je hier af vanaf slechts € 0,81 per dag. Jouw bagage is dan tevens verzekerd tot € 4.000 voor beschadiging, verlies of diefstal.

Met de reis- en bagageverzekering krijg je hulp van de alarmcentrale bij een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden van een verzekerde. Allianz Global Assistance regelt en vergoedt vervoer naar huis of extra verblijfskosten voor jou en/of een reisgenoot. Daarnaast ben je verzekerd voor de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen. In veel gevallen krijg je ook hulp als er thuis iets gebeurt. Denk dan aan brand in je woning. Of ernstige ziekte of overlijden van een familielid.

De voordelen:

✔ Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.

✔ Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.

✔ Het snel inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse.

✔ Keuzevrijheid: betaal nooit teveel.

✔ Bagage is standaard meeverzekerd.

✔ Ideale aanvulling: annuleringsverzekering.

10% jongerenkorting op de premie

Je bent jong en je wilt op reis. Daar hoort een reisverzekering bij, maar daar wil je niet teveel voor betalen. Dat kan hier, want bij ons krijgt iedereen 10% jongerenkorting op de premie, zo heb je altijd de goedkoopste reisverzekering. Maak vrijblijvend een berekening en je ziet de premie en de korting onderaan staan. De jongerenkorting krijg je zolang als jij je jong voelt en daarbij kijken wij niet naar je leeftijd. Dus ben je 30 jaar en voel jij je jong? Dan ontvang je bij ons 10% jongerenkorting. Gemakkelijk toch?

Bagage prima verzekerd!

Wanneer je schade claimt aan je reisbagage, vergoedt Allianz Global Assistance de schade tot een bepaald bedrag. Dit bedrag is terug te vinden in het dekkingsoverzicht van de kortlopende reisverzekering. Onder schade worden de volgende gebeurtenissen verstaan:

 • diefstal;
 • verlies;
 • vermissing;
 • beschadiging.

Je kan de reis- en bagageverzekering afsluiten voor reizen in Nederland, Europa, Wereld exclusief Canada en de Verenigde Staten en Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten.

Wat valt er onder de bagageverzekering?

Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Jouw reisbagage is tot maximaal € 4.000,- verzekerd. Afhankelijk van de afgesloten dekking geldt voor bagage een eigen risico van € 0,-, € 50,- of € 75,- per gebeurtenis. Onder bagage valt:

 • Foto-, film-, video/dvd- en computerapparatuur.
 • Kostbaarheden.
 • Telecommunicatie-apparatuur.
 • Contactlenzen en brillen.
 • Muziekinstrumenten.
 • Reisdocumenten.
 • (Tand)prothesen/gehoorapparatuur
 • Gereedschappen en overige artikelen.
 • Fietsen en overige artikelen.
 • Geld en reischeques (extra dekking, uitsluitend indien de toeslagpremie is voldaan en dit blijkt uit de invulling van het verzekeringsbewijs).
 • Zakelijke goederen.
 • Medische apparatuur.
 • Goederen die tijdens de reis zijn aangeschaft.
 • Giften voor derden.
 • Uitrusting die gebruikt wordt bij de beoefening van bijzondere (winter)sporten.

Lees de voorwaarden voor de hoogte van de vergoedingen.

Sluit af en ontvang ook 10% extra jongerenkorting

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% jongerenkorting op de premie van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering. Dat is mooi meegenomen en zo heb je altijd de goedkoopste verzekering voor jouw vakantie. Je kunt deze eenmalige verzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt. De korting zie je terug onderaan de premieberekening.

Heb je nog geen kortlopende reis- en bagage verzekering met jongerenkorting? Sluit hem hieronder af!

Premieoverzicht

Bekijk hieronder de premies voor aanvullende dekkingen:

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,23
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Automobilistenhulpverlening€ 12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,07
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,66
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

Wat is de Covid-19 dekking op de reis- en annuleringsverzekering?

Met de Covid-19 dekking ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent.  Hieronder in het kort de extra dekking die gratis op de reis- en annuleringsverzekering wordt aangeboden*:

Voor de reisverzekering geldt dat je:

 • Medische kosten vergoed krijgt wanneer je corona oploopt op je reisbestemming (uiteraard als medische kosten zijn meeverzekerd)
 • Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer je in quarantaine moet, omdat jij of iemand uit jouw omgeving Covid-19 heeft opgelopen**
 • Geen extra premie betaalt voor de Covid-19 dekking

Als je ook een annuleringsverzekering afsluit, krijg je

 • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek
 • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft
 • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen

*De Covid-19 dekking is alleen geldig voor landen met een groen of geel reisadvies van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse zaken op de dag van vertrek

**Op het clausuleblad ‘Extra reis- en verblijfkosten’ staat omschreven waarvoor je verzekerd bent en wanneer je recht hebt op een vergoeding

Vragen?

Heb je een vraag over de voordelige reisverzekering met jongerenkorting of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.