Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Hulpverlening via je smartphone met de HelpMe App van Mondial Assistance

Mondial Assistance biedt gestrande reizigers hulp via de HelpMe App. Deze smartphone applicatie is bedoeld voor reizigers die stranden met autopech of medische problemen.

Hulpverlening wordt hiermee voor de verzekerden van Mondial Assistance nog beter toegankelijk door onder andere GPS lokalisatie. Met deze speciale HelpMe app kun je als klant van Mondial Assistance overal ter wereld en 24/7 hulp aanvragen.

Deze service is voor alle verzekerden van Mondial Assistance beschikbaar. Er is een App voor 90% van alle smartphones. Zo is er een versie voor Android, iPhone, Windows Mobile, Blackberry en Symbian. Dus heb je een reisverzekering en/of een pechhulp verzekering bij Mondial? Installeer dan deze handige app voor het geval je hulp nodig hebt.

Met de HelpMe app van Mondial Assistance kun je onder andere:

  • Eenvoudig je pechhulp- of reisverzekeringpolis toevoegen.
  • Een overzicht van je reisverzekering en/of pechhulp verzekering.
  • Eenvoudig pech melden met je exacte locatie.
  • Direct contact opnemen met de Reisarts van Mondial Assistance voor medisch of inentingsadvies.
  • Toegang krijgen tot handige hulpdiensten (autoverhuurbedrijven, tankstations, ruitschade, bandenservice).

Video HelpMe App van Mondial Assistance

In deze video zie je hoe de HelpMe App van Mondial Assistance werkt.

Downloaden

Heb je een pechhulp- of reisverzekering van Mondial Assistance? Download dan gratis de HelpMe applicatie.

Heb je een Android toestel?
Zoek in de Android Market store op je mobiel op het zoekwoord ‘Mondial’. Vervolgens vind je de HelpMe app van Mondial Assistance die je in de Market store kunt downloaden.
Heb je een iPhone?
Zoek in de Appstore op je iPhone op het zoekwoord ‘Mondial’. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in de Appstore downloaden.
Heb je een Windows 6.5 toestel?
Zoek in de Marketplace van Windows op je mobiel op het zoekwoord ‘Mondial’. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in Marketplace downloaden. Download de QVGA versie als je een klein scherm hebt en de VGA versie als je een groot scherm hebt.
Heb je een Blackberry?
Zoek in de Blackberry App World store op je Blackberry op het zoekwoord ‘Mondial’. Vervolgens kun je de HelpMe app van Mondial Assistance in Blackberry App World downloaden.
Heb je een Symbian (Nokia) toestel?
Op dit moment ligt de HelpMe app ter review bij de OVI store. Zodra de app in de store staat vind je de HelpMe app eenvoudig door in de store te zoeken op ‘Mondial’.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.