Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkope reisverzekering van Mondial Assistance

Het afsluiten van een voordelige reisverzekering wordt steeds gemakkelijker. Doordat je zelf online je reisverzekering kunt samenstellen en afsluiten, is je reisverzekering in een paar stappen geregeld. Zelfs een paar minuten voordat je vertrekt is het nog mogelijk om een reisverzekering af te sluiten.

Reisverzekering op maat
Een goede reisverzekering is van belang, maar dan ook graag zo voordelig mogelijk. Iedereen wil bij voorkeur een zo goedkoop mogelijke reisverzekering. De reisverzekering moet natuurlijk betaalbaar zijn, maar let ook goed op de dekking wanneer je een reisverzekering afsluit. Mondial Assistance biedt verschillende reisverzekeringen aan met een ruime dekking en een gunstige premie. Je kunt zelf online de voordeligste Doorlopende reisverzekering samenstellen. Je hebt de keuze uit een Budget, Uitgebreid of Compleet dekking. Een reisverzekering op maat, waardoor je nooit teveel betaalt.

Korting tot wel 25 procent
Op reisverzekeringkorting.nl krijg je een korting van 10 procent op een reisverzekering van Mondial Assistance. Jongeren tot 27 jaar krijgen zelfs een korting tot wel 25 procent. Hier vind je dus zeker de goedkoopste reisverzekering.

Alle reisverzekeringen van Mondial Assistance op een rij
Het aanbod aan reisverzekeringen is zeer divers, waardoor er voor iedereen een reisverzekering op maat is af te sluiten. Je hebt de keuze uit de volgende reisverzekeringen:

  • Doorlopende reisverzekering.
  • Kortlopende reisverzekering.
  • Globetrotter reisverzekering.
  • Annuleringsverzekering.
  • Backpackers reisverzekering.
  • Pechhulp verzekering.
  • Au pair verzekering.
  • Adventure & survival verzekering.
  • En verder de doorlopende zakenreisverzekering, bedrijfsreisverzekering, travel risk insurance, ticket annuleringsverzekering en vliegticketgarantie, groepsreisverzekering, incoming student Insurance en de even-op-reis verzekering.

Goedkopere reisverzekering met een ruime dekking
Je kunt direct online je reisverzekering afsluiten wat kostenbesparend is. Hierdoor kunnen wij de reisverzekering goedkoper aanbieden. De extra korting gaat dus absoluut niet ten koste van de kwaliteit. De reisverzekeringen bieden een ruime dekking voor een betaalbare prijs.

Categoriën: Reisverzekering

Tags:

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.