Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance

Als je op reis gaat naar het buitenland, is het prettig dat je verzekerd bent tegen onvoorziene kosten. Daarvoor sluit je een reisverzekering af. En natuurlijk een goede reisverzekering die ook betaalbaar is. Dat hoeft niet direct de goedkoopste reisverzekering te zijn, maar zeker ook niet de duurste.

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

Bespaar op de premie

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen voor welke rubrieken je verzekerd wilt zijn. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Allianz Global Assistance heeft drie verschillende varianten. De Budget variant is de goedkoopste doorlopende reisverzekering in het assortiment.

Kies de juiste rubriek

De rubriek S.O.S. hulpverlening is standaard opgenomen op een doorlopende reisverzekering. Deze kun je niet uitsluiten, omdat dit de belangrijkste rubriek is.

De rubriek ongevallen zorgt voor een uitkering bij overlijden en invaliditeit, de meeste reizigers vinden dat niet belangrijk of hebben al een andere verzekering die dit dekt. Door deze rubriek niet te kiezen maak je de doorlopende reisverzekering weer goedkoper.

De rubriek reisbagage kan belangrijk zijn als je veel dure spullen meeneemt op vakantie. Beter is het om je dure spullen thuis te laten. Het scheelt je ook nog eens flink in de premie voor je reisverzekering. Maar ben je niet per se op zoek naar de goedkoopste doorlopende reisverzekering dan kun je er voor kiezen om reisbagage wel mee te verzekeren.

Medische kosten zijn meestal al door je zorgverzekeraar gedekt. Iedereen heeft een basiszorgverzekering. Soms kan het toch wel belangrijk zijn om de rubriek medische kosten wel mee te verzekeren. Bijvoorbeeld omdat je een hoog eigen risico hebt op je zorgverzekering. Of omdat je gaat wintersporten. Het vervoer van de piste naar het ziekenhuis valt onder de dekking medische kosten. Wij adviseren de reiziger om voor de zekerheid, juist wél altijd medische kosten mee te verzekeren. De premie van de budget variant is voor iedereen betaalbaar en met de dekking voor medische kosten loop je geen risico.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering

Waaruit bestaat deze doorlopende reisverzekering en waarom is deze zo goedkoop? Dat is wellicht jouw vraag. In de onderstaande tabel staan de rubrieken waar je uit kunt kiezen:

Maandpremie doorlopende reisverzekering (vanaf)
S.O.S hulpverlening (verplicht)€ 1,18
Ongevallen€ 0,38
Reisbagage
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,25
€ 0,88
€ 1,59
Medische kosten
- Budget
- Comfort
- Premium
€ 0,96
€ 0,99
€ 1,08
Rechtsbijstand€ 0,35
Werelddekking€ 0,67
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,45
Ongevallen bijzondere sporten€ 1,45
Uitgebreide sportuitrusting€ 1,82
Geld€ 2,46
S.O.S Autohulp€ 1,72
Uitbreiding 180 dagenToeslag 50%
Annuleringsdekking€ 5,14
Premies exclusief assurantiebelasting en inclusief leeftijdskorting plus online korting. Maak zelf een premieberekening voor de exacte premie.

Zoals je ziet in de bovenstaande tabel, bepaal je zelf de hoogte van de premie door rubrieken te kiezen of weg te laten. Wil je de goedkoopste doorlopende reisverzekering laat dan zoveel mogelijk rubrieken weg.

Jongerenkorting op je doorlopende reisverzekering

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting! Mondial Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering nemen. Jongeren tot 27 jaar krijgen nog eens extra 15% korting op de Comfort of Premium variant. Op de Budget variant 10% extra korting.

Reisverzekeringkorting: 10% extra korting

Reisverzekerinkorting.nl geeft 10% extra korting aan iedereen die zelf op deze website een reisverzekering afsluit. Ongeacht je leeftijd. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben je jonger dan 27 jaar, dan profiteer je zelfs van een dubbele korting. Goedkoper kunnen we het echt niet voor je maken.

Wacht niet langer en bereken zelf de premie. Dan zie je direct hoe voordelig onze reisverzekeringen zijn. Sluit online de doorlopende reisverzekering af en ontvang de polis direct per email.

Een prettige gedachte: goedkoop en toch goed verzekerd bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld!

Bereken hier de premie van een doorlopende reisverzekering.

Vragen over reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.