Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland
Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland. Wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten maar woon je in Duitsland? Geen probleem, indien je minder dan 100 km van de Nederlandse grens woont. Je kunt bij Reisverzekeringkorting.nl een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Je betaalt geen toeslag en er zijn geen beperkingen. Je ontvangt exact dezelfde doorlopende reisverzekering zoals je in Nederland kunt afsluiten.

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Ongeacht je woonplaats in Duitsland, binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens, kun je hier eenvoudig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis of vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering, zeker voor een gezin.

Reisverzekering afsluiten in Duitsland is lastig

Wanneer je in Duitsland een reisverzekering wilt afsluiten, zul je bemerken dat het anders werkt dan in Nederland. Een reisverzekering zoals je gewend bent in Nederland is in Duitsland niet vanzelfsprekend. Je moet in Duitsland alle onderdelen van een reisverzekering apart verzekeren. Daarom kan het handig zijn om je reisverzekering gewoon in Nederland af te sluiten. Je bent dan verzekerd zoals voorheen.

Gunstige premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in Duitsland woont, gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,39 per maand (inclusief 10% extra korting). Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je zelfs al een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand!

Woonachtig in Duitsland: 10% korting op je doorlopende reisverzekering

Indien je bij ons een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ook nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Deze korting is van toepassing voor alle Nederlanders die in Duitsland wonen en bij Reisverzekeringkorting.nl een reisverzekering afsluiten. De korting op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Ben je jonger dan 27 jaar en woon je in Duitsland? Dan ontvang je 10 tot 10% korting afhankelijk van welke doorlopende reisverzekering je kiest.

Bereken de premie van een doorlopende reisverzekering

Wanneer je in Duitsland woont, kun je zelf een premieberekening maken. Het direct afsluiten van een doorlopende reisverzekering kan niet, omdat de internetmodule geen Duitse postcodes herkent.

Nederlander in Duitsland en een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in Duitsland en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten.

Stuur een e-mail naar [email protected] Je kunt ook bellen naar: 0031 (0)55-540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Budget doorlopende reisverzekering: beste keus volgens Consumentenbond

Natuurlijk wil je ook een goede doorlopende reisverzekering voor een gunstige premie. De Budget variant van de doorlopende reisverzekering is voor Nederlanders in Duitsland een prima keuze. De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is namelijk door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding kent.

Goedkope doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt voor Nederlanders woonachtig in Duitsland een goedkope doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisdekkingen. Je kunt deze zelf uitbreiden met de door jouw gewenste extra dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en wat je niet wilt meeverzekeren. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

  • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
  • Uitgebreid doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
  • Compleet doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Allianz Global Assistance: ook in Duitsland de beste keuze

Nederlanders die in Duitsland wonen, kunnen vertrouwen op de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp, waar ook ter wereld. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands te woord gestaan word, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Gratis Reisarts

Zodra je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten, heb je ook een reisarts ter beschikking. Deze kan je raadplegen, door je vraag online te stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Ook is er een mogelijkheid om te bellen met de reisarts. Bij acute hulp zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de alarmcentrale.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.