Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance

Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance

Vaak is een Doorlopende Reisverzekering voordeliger als je regelmatig op vakantie gaat. Met een Doorlopende Reisverzekering ben je het gehele jaar verzekerd en hoef je dus niet voor iedere vakantie apart te denken aan het afsluiten van een reisverzekering.

Doorlopende Reisverzekering vaak goedkoper dan Kortlopende Reisverzekering
Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende Reisverzekering al bij tien reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende Reisverzekering die je telkens per vakantie afsluit. Alleenstaanden zijn vanaf 31 reisdagen per jaar voordeliger uit.

Partner en/of kinderen meeverzekeren
Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Dat is meestal gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering moeten afsluiten. Wanneer zij zonder jou op vakantie gaan kunnen zij gewoon gebruik maken van de Doorlopende Reisverzekering.
Inwonende kinderen kunnen tot 27 jaar worden meeverzekerd. Onder inwonende kinderen wordt verstaan:

 • minderjarige kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen);
 • meerderjarige inwonende ongehuwde kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen);
 • meerderjarige, i.v.m. studie uitwonende, ongehuwde kinderen (waaronder pleeg- en stiefkinderen).

Drie soorten basisverzekeringen
Bij Allianz Global Assistance kun je kiezen uit drie basisverzekeringen, welke je eenvoudig aan kunt passen met verschillende dekkingen. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt zelf wat je wel en niet mee wilt verzekeren.

De drie basisverzekeringen van Mondial Assistance zijn:

 • Budget: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
 • Uitgebreid: zekerheid van hogere dekkingen.
 • Compleet: maximale dekking en zekerheid.

Dekking van de doorlopende reisverzekering
De volgende rubrieken zijn standaard meeverzekerd bij de Doorlopende Reisverzekering:

 • S.O.S.-kosten;
 • medische kosten;
 • ongevallen;
 • diefstal en verlies van bagage.

Maximum aantal reisdagen
De Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance kent een maximum van 60 vakantiedagen per jaar. Ga je langer op vakantie, dan is dat geen probleem. Je kunt het aantal vakantiedagen uitbreiden tot 180 reisdagen tegen een premietoeslag. Voor reizigers die langer dan 180 dagen op reis gaan hebben we de Globetrotter Reisverzekering die eveneens tegen een aantrekkelijke premie is af te sluiten.

Extra services
Voor een optimale hulpverlening biedt Mondial Assistance nog eens extra service aan: de Assistant Services. Deze service zijn in combinatie met de Doorlopende Reisverzekering tegen een aantrekkelijk prijs bij te bestellen en in sommige gevallen zijn ze zelfs gratis. Mondial Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke services bij haar Doorlopende Reisverzekering aanbiedt.

De Assistant Services kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week online beheren en bestaan uit de volgende onderdelen:

 1. SMS Assistant: Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd;
 2. Luggage Assistant: Verloren bagage krijg je hiermee weer snel in handen;
 3. Kid Assistant: Dankzij het speciale polsbandje, met unieke code, van Kid Assistant worden kinderen weer snel herenigd met hun ouders;
 4. Life Assistant: Medische en andere belangrijke gegevens zijn snel beschikbaar voor hulpverleners wanneer je zelf in nood en niet aanspreekbaar bent.

Doorlopende Annuleringsverzekering
Naast de Doorlopende Reisverzekering adviseren wij je ook een Doorlopende Annuleringsverzekering af te sluiten. Met de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering krijg je bij het afbreken van je vakantie (ten gevolge van een verzekerd ongeval) de gehele verzekerde reissom terug. Zelfs tot op de voorlaatste dag van je vakantie.

Alarmcentrale dag en nacht bereikbaar
Mochten er problemen zijn tijdens je vakantie, dan kun je altijd contact opnemen met de Alarmcentrale van Mondial Assistance. De deskundige medewerkers staan 24/7 voor je klaar om hulp te bieden.

De voordelen van een Doorlopende Reisverzekering

 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Gratis medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Kinderen meeverzekeren, óók als ze alleen op vakantie gaan.
 • Aan te vullen met de Doorlopende Annuleringsverzekering.
 • Uit te breiden met Assistant Services.

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons, telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.