Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in België

Doorlopende-reisverzekering-Nederlanders-België
Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in België

Wil je in Nederland een doorlopende reisverzekering afsluiten maar woont je in België? Geen probleem. Dat kan hier bij Reisverzekeringkorting. Je betaalt geen toeslag en er zijn geen beperkingen. Je ontvangt exact dezelfde doorlopende reisverzekering als in Nederland.

Doorlopende reisverzekering en woonachtig in België

Ongeacht je woonplaats in België kun je hier eenvoudig een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis of vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is vaak voordeliger dan een kortlopende reisverzekering, zeker voor een gezin.

Gunstige premie doorlopende reisverzekering, ook voor Nederlanders in België

De premie voor een doorlopende reisverzekering is, ook als je in België woont, erg gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,39 per maand (inclusief jaarlijks 10% extra korting). Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je zelfs al een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand!

Woonachtig in België: jaarlijks 10% korting op je doorlopende reisverzekering

Indien je hier een doorlopende reisverzekering afsluit, ontvang je ook nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Deze korting is ook van toepassing voor Nederlanders die in België wonen en bij Reisverzekeringkorting.nl een reisverzekering afsluiten.

Bereken de premie van een doorlopende reisverzekering

Wanneer je in België woont, kun je zelf een premieberekening maken. Het direct afsluiten van een doorlopende reisverzekering kan niet, omdat de internetmodule geen Belgische postcodes herkent.

Nederlander in België en een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Wij e-mailen je vervolgens een instructie, waarin staat hoe je de reisverzekering via internet kunt afsluiten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar: 055-540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Budget doorlopende reisverzekering: beste keus volgens Consumentenbond

Ook Nederlanders die in België wonen, willen een goede doorlopende reisverzekering voor een gunstige premie. De Budget variant van de doorlopende reisverzekering is dan een prima keuze. De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 door de Nederlandse Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding kent.

Goedkope doorlopende reisverzekering Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt voor Nederlanders die in België wonen een goedkope doorlopende reisverzekering met drie verschillende basisdekkingen. Je kunt deze zelf uitbreiden met de door jouw gewenste extra dekkingen. Hierdoor is het mogelijk om een doorlopende reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt namelijk zelf wat je wel en wat je niet wilt meeverzekeren. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kent drie varianten:

  • Budget doorlopende reisverzekering: solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s.
  • Uitgebreid doorlopende reisverzekering: zekerheid van hogere dekkingen.
  • Compleet doorlopende reisverzekering: maximale dekking en zekerheid.

Allianz Global Assistance: ook in België de beste keuze

Nederlanders die in België wonen, kunnen vertrouwen op de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp, waar ook ter wereld. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands te woord gestaan word, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.