Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Consumentenbond: doorlopende reisverzekering Mondial Assistance ‘Beste koop’

Uit een onderzoek van de Consumentenbond naar doorlopende reisverzekeringen is de ‘Budget variant’ van Mondial Assistance goed uit de bus gekomen. Volgens de Consumentenbond kent de deze doorlopende reisverzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De Budget variant van de doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance heeft van de Consumentenbond het predicaat “Beste koop” ontvangen. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

De Consumentenbond voert jaarlijks een onderzoek naar reisverzekeringen uit en geeft de hoogst scorende verzekeringen het predicaat “Beste Koop” en “Beste uit de test”. In het onderzoek wordt niet uitsluitend gekeken naar de dekking aangezien een zeer uitgebreide dekking kan inhouden dat mensen op onderdelen dubbel verzekerd zijn.

De Consumentenbond kijkt ter beoordeling ook naar de hoogte van de premie, keuzevrijheid en flexibiliteit bij het samenstellen van een reisverzekering. De reisverzekeringen met de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben het testoordeel “Beste koop” ontvangen.

De doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance heeft in 2010 tijdens de Nederlandse Verzekeringsawards een Gouden Schild gewonnen in de categorie ‘Beste schadeproduct 2010’.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.