Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang hier 10% cashback korting op je reisverzekering

10% cashback korting op je reisverzekering
10% cashback korting op je reisverzekering

Wil jij 10% cashback korting op je kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zonder er iets voor te hoeven doen? Dat kan op deze website.

En wij hebben nog meer goed nieuws je krijgt je Cashback korting niet achteraf op je rekening maar direct als korting op de premie. Sluit je hier een doorlopende reisverzekering af dan is de korting niet eenmalig maar doorlopend, je ontvangt ieder jaar weer onze korting.

Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Hoeveel Cashback korting krijg je?

Bij ons krijg je de Cashback direct als korting op de premie voor een kortlopende of doorlopende reis- en of annuleringsverzekering. Dat is een vast percentage en je kan de Cashback korting zien als je een premieberekening maakt.

Zie hier onze Cashback kortingspercentages:

 • Kortlopende reisverzekeringen: 10%
 • Doorlopende reisverzekeringen: 10% (met leeftijdskorting kan dit oplopen tot 20%)!
 • Kortlopende annuleringsverzekeringen: 10%
 • Doorlopende annuleringsverzekeringen: 10% (met leeftijdskorting kan dit oplopen tot 20%)!

Zo heb je al een Kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor heel Europa vanaf: € 1,26 per dag en een Doorlopende reisverzekering met Europadekking < 27 jaar vanaf: € 1,58 per maand (20% korting)!

Leeftijdskorting doorlopende reisverzekering

Naast de Cashback korting geven wij ook nog leeftijdskorting. Zo ontvang je tot 10% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar vanwege je studie op kamers woont. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Cashback korting en leeftijdskorting samen zorgt dus voor een totale korting van 20% op de doorlopende reisverzekering

Leeftijdskorting Globetrotter Verzekering

Ook bij de Globetrotter Verzekering ontvang je 10% leeftijdskorting als je jonger bent dan 27 jaar. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je mag ook werken tijdens je reis met deze verzekering. Voor gevaarlijk werk geldt een premie-toeslag. Je kunt deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd en je kan ook een aansprakelijkheidsdekking afsluiten.

Op welke verzekeringen ontvang je Cashbackkorting?

Er zijn nog meer verzekeringen waarvoor je Cashback korting krijgt, zoals:

 • Eigen Risico Verzekering Autohuur
 • Pechhulp
 • Fietsverzekering
 • Doorlopende Zakenreisverzekering
 • Collectieve Zakenreisverzekering
 • Adventure & Survival Verzekering
 • Groepsreisverzekering
 • Au Pair Insurance
 • Ticket Annuleringsverzekering

Maak een premieberekening en je ziet jouw korting onderaan de streep.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Cashback korting? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Wij geven 10-20% korting op reis- en annuleringsverzekeringen, profiteer daarvan en sluit hier je reisverzekering af of sluit je doorlopende reisverzekering over!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.