Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Beste doorlopende reisverzekering (Consumentenbond) v.a. € 1,- per maand

Ben je op zoek naar de beste doorlopende reisverzekering? De budget variant van de doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance kent beste prijs-kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond.

Doorlopende reisverzekering Mondial Assistance: beste koop!

De Budget variant van de doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance heeft van de Consumentenbond het predicaat ‘Beste koop’ ontvangen. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een goede doorlopende reisverzekering, al v.a: € 1,- per maand!

De doorlopende reisverzekering is niet alleen goed, de premie is ook nog eens erg laag. Wil je een uitstekende doorlopende reisverzekering maar niet te veel betalen? Dan is de Budget doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance de beste keuze voor jou!

Deze ‘beste koop’ doorlopende reisverzekering biedt een solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s. Met de Budget doorlopende reisverzekering ben je goed en voordelig verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Mondial Assistance.

De budget doorlopende reisverzekering: goed getest en voordelig

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je bij Reisverzekeringkorting al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,- per maand. Maar ook als je ouder bent dan 27 jaar is de Budget doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance erg voordelig.

Nu 10% extra korting op je premie

Wanneer je nu een Budget doorlopende reisverzekering afsluit op deze website, ontvang je 10% extra internetkorting. De korting is niet eenmalig maar doorlopend. Zo betaal je nooit teveel voor een uitstekende doorlopende reisverzekering

Consumentenbond

De consumentenbond voert jaarlijks een onderzoek naar reisverzekeringen uit en geeft de hoogst scorende verzekeringen het predicaat “Beste Koop” en “Beste uit de test”. In het onderzoek wordt niet enkel gekeken naar de dekking. Een erg uitgebreide dekking kan inhouden dat mensen dubbel verzekerd zijn. De consumentenbond kijkt daarom ook naar de hoogte van de premie en de keuzevrijheid en flexibiliteit bij het samenstellen van een reisverzekering. De verzekeringen met de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben het testoordeel “Beste koop” ontvangen.

MoneyView: 5 sterren voor doorlopende reisverzekering

Het onafhankelijk onderzoeksinstituut voor financiële dienstverleners MoneyView, heeft dit jaar ook onderzoek gedaan naar 58 doorlopende reisverzekeringen. De doorlopende reisverzekeringen van de verschillende reisverzekeraars beoordeeld op twee aspecten:

  • Prijs
  • Kkwaliteit

Uit dit onderzoek is gebleken dat de doorlopende reisverzekeringen van Mondial Assistance de beste en meest uitgebreide dekkingen bieden.

Kwaliteit van de dekkingen bij doorlopende reisverzekeringen

Voor het aspect ‘Kwaliteit’ van de doorlopende reisverzekeringen is gekeken naar 147 criteria, uiteenlopend van de inhoud van dekkingen tot dekkingsgebieden en maximale reisduur. De best scorende reisverzekeraars met 5-sterren zijn:

  • Mondial Assistance – Comfort Doorlopende reisverzekering.
  • Mondial Assistance – Premium Doorlopende reisverzekering.

MoneyView: reisverzekering wel degelijk belangrijk

Over het nut van het afsluiten van een reisverzekering is MoneyView duidelijk. Het is zeker zinvol om een reisverzekering af te sluiten. Dit ondanks mogelijk overlap met andere verzekeringen. Er zijn namelijk (grote) risico’s die door geen enkele andere verzekering gedekt wordt. Denk daarbij aan extra kosten zoals:

  • Een reddingsactie.
  • Het langer op de vakantiebestemming moeten verblijven door een staking of natuurramp.
  • De kosten van speciaal vervoer zoals de bekende ‘gipsvlucht’.

Deze kosten kunnen flink oplopen. Een reddingsactie met helikopter kost bijvoorbeeld al snel tienduizenden euro’s.

Mondial Assistance wint Gouden Schild voor Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance heeft in 2010 tijdens de Nederlandse Verzekeringsawards ook al een Gouden Schild gewonnen in de categorie ‘Beste schadeproduct 2010’. De jury gaf een rapportcijfer 8,3 voor beide prestaties. De Gouden Schilden worden uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren binnen de verzekeringswereld.

Doorlopende reisverzekering: Schadeproduct van het jaar

De jury motiveerde de overwinning Schadeproduct van het jaar alsvolgt: “De Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance kent een goede modulaire opbouw van de productenlijn, de dekkingen zijn royaal en voor elk wat wils. Het “Hulp” product is tastbaar en wordt als zeer belangrijk ervaren. Mondial Assistance is hierin redelijk uniek.”

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.