Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz – hier 10% EXTRA KORTING op je reisverzekering!

logo-Allianz-Global-Assista

Ontvang hier 10% extra online korting op een reisverzekering van Allianz Assistance.

10% korting op een reisverzekering van Allianz

De beste doorlopende reisverzekering (volgens de Consumentenbond ) of andere reisverzekeringen kan je gemakkelijk zelf online afsluiten. Wanneer je dat hier doet, op de website van Reisverzekeringkorting.nl, ontvang je 10% extra internetkorting. Zo ben je wel heel voordelig bezig!

Vijf minuten voor je vertrek

Reisverzekering vergeten af te sluiten? Het kan hier zelfs nog 5 minuten voor je vertrek. Je kiest zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Zo voorkom je dubbele of onnodige dekking en bespaar je op de premie.

Allianz reisverzekering online afsluiten

Kies de ideale reisverzekering voor jouw vakantie en sluit hem hier direct online af. Hieronder vind je een overzicht van de reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering afsluiten doe je gemakkelijk en snel in drie stappen, maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend de premie berekenen. Voordat je een reisverzekering afsluit is het raadzaam om goed naar je reissituatie te kijken, zodat je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaald.

Of als je vaker op vakantie gaat

Welke reisverzekeringen heb ik nodig?

Je kan bij Allianz Assistance kiezen uit verschillende reis- en annuleringsverzekeringen. Welke jij nodig hebt hangt van je reisgedrag af.

  • Een annuleringsverzekering om te voorkomen dat je het geld voor je geboekte reis kwijt bent als je door onvoorziene omstandigheden niet op reis kan gaan.
  • Een kortlopende reisverzekering voor een normale vakantie.
  • Een reisverzekering voor als je langer in het buitenland verblijft, zoals bijvoorbeeld een backpackvakantie, een wereldreis, of een stage in het buitenland.
  • Een doorlopende reisverzekering indien je meerdere keren per jaar op vakantie gaat.
  • De meeste reisverzekeringen zijn modulair opgebouwd en je kunt dan zelf kiezen voor bepaalde uitbreidingen.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Extra dekking voor geld en cheques.
  • Wintersportdekking.
  • Dekking voor gevaarlijke sporten.

Wat kost een Allianz reisverzekering?

Dat hangt af van het aantal personen, de duur van de reis of de bestemming en eventuele uitbreidingen. Je kunt dit zelf gemakkelijk berekenen.

Allianz Global Assistance reisverzekeringen

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. Je kunt rekenen op ruim 10.000 medewerkers, op vijf continenten, in 29 landen, die veertig talen spreken, waaronder de jouwe. Zij staan dag en nacht voor je klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft.

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s.

De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringkorting.nl. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de pechhulpverzekering praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Vragen over Allianz reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (alleen op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.