Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Mondial Assistance Reisarts helpt jou tijdens je vakantie

Mondial Assistance Reisarts helpt jou tijdens je vakantieBij Mondial Assistance sluit je niet alleen de beste reisverzekeringen af, maar Mondial Assistance heeft ook jarenlange ervaring met het helpen van reizigers over de hele wereld.

Medische tips

Deze kennis is beschikbaar voor de verzekerden. De artsen en verpleegkundigen van Mondial Assistance geven je nuttige medische tips hoe je kunt genezen of hoe je kunt voorkomen dat je ziek wordt tijdens je reis.

Reisarts

Omdat tips algemeen blijven en niet altijd antwoord geven op je specifieke probleem kun je tijdens je reis gebruik maken van Mondial Assistance Reisarts. Voorbeelden van vragen waarmee Mondial Assistance Reisarts benaderd kan worden zijn:

  • Ik heb enkele dagen last van diarree en het gaat niet over. Moet ik nu naar een dokter gaan?
  • Ik heb Thaise medicijnen gekregen tegen koorts, maar is het vertrouwd om die te slikken?
  • Ik heb huiduitslag en denk dat het zonneallergie is, wat kan ik hieraan doen?
  • Ik ga een jaartje backpacken, welke vaccinaties heb ik nodig?

De ervaren artsen en verpleegkundigen van de alarmcentrale, verstrekken het medisch advies. Zij gaan vertrouwelijk om met medische informatie en verstrekken advies volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Je kunt de Mondial Assistance Reisarts online raadplegen of bellen op telefoonnummer 020 592 91 41. We zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor urgente medische hulp kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Mondial Assistance Alarmcentrale. Voor minder urgente gevallen kun je echter ook bij Mondial Assistance terecht.

Mondial Assistance helpt jou voor en tijdens je reis

  • Informeer welke inentingen en/of pillen je nodig hebt voor jouw reisbestemming ter bescherming tegen ziekten. Bel Inentingsadvies van Mondial Assistance: + 31 20 592 91 42 Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur.
  • Mocht je onverhoopt ziek worden of vragen hebben over je gezondheid, neem dan contact op met de Reisarts van Mondial Assistance. De arts kan je onder andere advies geven of je naar een dokter moet gaan. Mondial Assistance Reisarts: +31 20 592 91 41 Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur.
  • Als je opgenomen moet worden in een ziekenhuis, neem dan contact op met Mondial Assistance Alarmcentrale. Zij kunnen het ziekenhuis voor je betalen en bijstaan in alles wat er moet gebeuren. Mondial Assistance Alarmcentrale: +31 20 592 92 92

 

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.