Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Uitbreiding Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance

Pechhulp-verzekering

Uitbreiding Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance gaat haar Pechhulp Verzekering per 1 januari 2014 uitbreiden. Door deze aanpassingen zullen de Pechhulp Verzekering en de dekking SOS autohulp op de reisverzekering nog beter op elkaar aansluiten.

Vanaf 1 januari heeft een verzekerde van Allianz Global Assistance buiten Nederland recht op gelijkwaardig vervangend vervoer, indien de situatie dat verreist. De drop-off kosten komen voortaan altijd voor rekening van Allianz Global Assistance. Verder wordt het recht op een vervangende aanhangwagen of extra hotelkosten buiten Nederland verlengd van 14 naar 30 dagen.

Uitbreiding Pechhulppakket (dekking Europa)

Alle veranderingen per 1 januari op een rijtje:

 • Buiten Nederland heeft een verzekerde met een Pechhulp Verzekering, recht op gelijkwaardig vervangend vervoer indien dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld om meer personen of bagage te kunnen vervoeren dan met een auto uit de categorie B mogelijk zou zijn.
 • Kosten voor het inleveren van een huurauto op een andere plaats dan waar deze gehuurd is, de zogenaamde drop-off kosten, worden niet meer doorberekend aan de verzekerde.

Module Aanhangwagen

 • Het recht op een vervangende aanhangwagen of extra hotelkosten buiten Nederland wordt verlengd van 14 naar 30 dagen.

Gevolgen voor de premie
Als gevolg van deze uitbreiding van de dekking, wordt de premie voor pechhulp in het buitenland met € 5,- verhoogd.

Ingangsdatum wijziging
De wijziging in premie en dekking is van toepassing op alle polissen die na 1 januari worden afgesloten of prolongeren.

In 2014 zal Allianz Global Assistance iedere melding op een Pechhulp Verzekering op dezelfde wijze behandelen. Verzekerden met polissen die vóór 1 januari 2014 zijn afgesloten en die nog niet zijn geprolongeerd, kunnen uit coulance rekenen op de meer uitgebreide hulpverlening volgens de nieuwe voorwaarden.

Nog geen Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance? Sluit hem hier af!

Ontvang nu 10% extra korting op de premie van een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Zorg dan voor een goede pechhulp verzekering met Europadekking. Voor slechts € 3,98 per maand ben je het hele jaar door in Europa verzekerd van professionele pechhulp. De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit. Deze ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer.

Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance. De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Bereken zelf de premie voor een Pechhulp Verzekering

Kijk zelf hoe voordelig de premies zijn voor de uitgebreide Pechhulp Verzekering, de beste garantie bij autopech tijdens je vakantie. Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Premie berekenen van een Auto Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Professionele hulp tijdens autopech in Europa

Mocht je met de auto pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten met de Pechhulp Verzekering van Alllianz Global Assistance:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Oudere auto? Geen punt

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Wel geldt er voor auto’s ouder dan 12 jaar een geringe toeslag.

Vragen?

Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.