Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Pechverzekering voor auto of motor: slechts € 22,20 per jaar

Pechverzekering voor auto of motorEen pechverzekering voor auto of motor kost weinig, maar kan veel problemen voorkomen. Je hebt al een Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering voor slechts € 22,20 per jaar.

Er kan altijd iets vervelends onderweg gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto of motor bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat, gewoon in het Nederlands.

Wat houdt een auto- of motor- pechverzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten (Nederland en Europa):

  • Reparatie van auto of motor ter plekke, indien mogelijk.
  • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
  • Vervoer naar huis van inzittenden.
  • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
  • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed

Pechverzekering al vanaf 22,20 per jaar

De premie voor een Pechverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering vanaf € 22,20 per jaar (inclusief 10% extra korting)!

Pechverzekering afsluiten?

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Maak hier een vrijblijvende premieberekening voor de beste auto of motor pechverzekering:

Zelf kiezen welke Pechverzekering

Een auto- of motorpech verzekering afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Met of zonder woonplaats. Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk.

Auto- of motorpech tijdens vakanties ook meeverzekerd

Een ander vervelend probleem is autopech in het buitenland. Eén op de vijf automobilisten krijgt in het buitenland met autopech te maken. Door de hogere temperaturen zijn vooral accu’s en koelsystemen de oorzaak van autopech. Kies je voor een Pechhulp Verzekering met Eurodekking dan ben je ook tijdens buitenlandse autovakanties verzekerd tegen auto- of motorpech.

Pechverzekering ook voor aanhangwagen

Veel Nederlanders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan, daar wil je onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de Aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, wanneer deze uitvalt. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangende verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance dat.

Pechverzekering voor motorfiets

Allianz Global Assistance Pechhulp is ook beschikbaar voor motoren. Met de bekende deskundigheid en professionaliteit wordt ook de pech aan je motor verholpen. Daarnaast is Allianz Global Assistance de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die de mogelijkheid biedt om voor een vervangende motor te kiezen, zelfs in het buitenland. Zo blijf je genieten van de mobiliteit die je gewend bent.

Vragen over een auto of motor pechverzekering?

Stuur een e-mail of bel: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.