Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp verzekering voor extra zekerheid onderweg

pechhulp verzekering

Onderweg kan er altijd iets vervelends gebeuren met je auto. Het is niet altijd gemakkelijk om een snelle oplossing te vinden wanneer je met pech langs de weg staat. Allianz Global Assistance biedt daarom de uitkomst: de pechhulp verzekering.

Dag en nacht bereikbaar
Indien je onderweg pech krijgt met je auto of motor kun je dag en nacht contact opnemen met Allianz Global Assistance. Waar je ook staat in Europa, je wordt direct geholpen in het Nederlands. Je kunt rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door.

Pechhulp in Nederland of Europa
Je kunt kiezen uit pechhulp voor Nederland of heel Europa. Je beslist zelf wanneer de pechhulp verzekering van start gaat.

Wat houdt pechhulp precies in?
Van de pechhulp verzekering kun je, afhankelijk van de aard van de pech, het volgende verwachten in zowel Nederland als elders in Europa:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van je auto naar de dichtstbijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen twee uur gerepareerd kan worden.
 • In Europa: vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient er overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Betrouwbare pechhulp
Al jarenlang is Allianz Global Assistance actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Mede daarom vertrouwen al 2,5 miljoen auto- en  motorbezitters in Nederland op de pechhulp van Allianz Global Assistance. Met eigen alarmcentrales in 34 landen, duizenden medewerkers en een groot netwerk ken je vertrouwen op goede pechhulp. Ook beschikt Allianz Global Assistance in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s.

Eerlijk advies over pechhulp
Het advies wat betreft pechhulp is altijd transparant en eerlijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je auto nog een fabrieksgarantie heeft. Mocht dat van toepassing zijn, dan zal Allianz Global Assistance je niet dubbel laten verzekeren. Maar het kan ook zijn dat de fabrieksgarantie je een beperkt aantal dagen vervangend vervoer biedt, in dat geval zou je de fabrieksgarantie kunnen aanvullen met een pechhulp verzekering.

De voordelen van de pechhulp verzekering op een rij

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Wereldwijd eigen Alarmcentrales, dus overal bekend.
 • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • Scherpe premie.
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Alleen in Nederland zijn er al 2,5 miljoen auto’s bij Allianz Global Assistance verzekerd.
 • Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op Allianz Global Assistance.

Ook op een pechhulp verzekering van Mondial Assistance ontvang je op reisverzekeringkorting.nl 10% extra korting op je premie!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.