Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance overzetten of meeverkopen?

Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance overzetten of meeverkopen?

Pechhulp Verzekering Allianz Global Assistance overzetten of meeverkopen?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale aanvulling op elke autoverzekering. Het is niet gebonden aan een persoon of autoverzekering en kan dus gemakkelijk worden afgesloten of overgedragen.

Er komen geregeld vragen binnen over de Pechhulp Verzekering en het opzeggen tijdens het eerste jaar dat de polis loopt. Bijvoorbeeld wat te doen als je jouw auto verkocht hebt?

Opzeggen van Pechhulp Verzekering

Gedurende het eerste jaar is jouw Pechhulp Verzekering niet opzegbaar. De automatische maandincasso blijft het eerste jaar vanzelfsprekend door lopen. Na de prolongatie van het eerste jaar kan je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Dit moet wel schriftelijk.

Overzetten of mee verkopen

Als je de auto verkoopt of aan een kennis overdraagt, dan wordt vaak de afgesloten autoverzekering gelijk opgezegd. Bij de Pechhulp Verzekering is dat niet altijd direct mogelijk. De Pechhulp Verzekering is kentekengebonden en niet persoonsgebonden. Daarom kan je het beste de verzekering over zetten op een ander kenteken of meeverkopen met het voertuig.

Vragen?

Heb je meer vragen over de Pechhulp Verzekering? Neem dan contact op met Reisverzekeringkorting.nl of het Service Team van Allianz Global Assistance via telefoonnummer 020 561 88 48 of via e-mail: info@allianz-assistance.nl.

Het Service Team is bereikbaar op werkdagen van 08:00-18:00 en op zaterdag van 09:00-17:00 uur.

Categoriën: Pechhulp Verzekering

Tags:

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.