Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Pechhulp verzekering: auto- en motorhulp voor onderweg

Pechhulp verzekering: auto- en motorhulp voor onderwegPechhulpverlening voor motorrijders en automobilisten hoeft niet veel te kosten. Je bent al vanaf € 22,27 per jaar verzekerd tegen pechhulp bij Allianz Global Assistance.

Je kunt rekenen op een snelle en professionele hulp als je met de auto of motor onderweg bent. Je hoeft geen aanvullende auto- en/of motorverzekering aan te schaffen.

Motor pechhulp

Bij Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering is het mogelijk om een pechhulp voor motoren af te sluiten. Je kunt zelfs een vervangende motor krijgen, in plaats van een auto. Deze extra module kost € 22,50 en is geldig in elk gebied waar de pechhulp voor is afgesloten. Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid biedt.

Automerken vertrouwen op Allianz Global Assistance

Meer dan 2,5 miljoen auto- en motorbezitters in Nederland krijgen bij pech, hulp van Allianz Global Assistance. Dit komt omdat grote gerenommeerde automerken zijn aangesloten bij de pech hulpverlening van Allianz Global Assistance.

Wie is Allianz Global Assistance pechhulp?

De meeste mensen kennen Allianz Global Assistance niet, omdat Allianz Global Assistance tot nog toe altijd hulp verleende uit naam van haar klanten. Dus een grote kans dat je al eens een keer hulp hebt gehad van Allianz Global Assistance, maar dat je het zelf niet weet. Ze hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in hulpverlening bij ongeval en pech, daardoor weet Allianz Global Assistance als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Al ben je op weg naar je werk of met je gezin op vakantie naar Frankrijk en je hebt pech onderweg, Allianz Global Assistance Pechhulp zorgt ervoor dat je snel weer je reis kunt vervolgen.

Scherpe premie pechhulp verzekering

Je kunt de pechhulp verzekering afsluiten voor Nederland of Europa. Dat kan al voor vanaf € 22,27 per jaar. Daarnaast krijg je bij Reisverzekering korting.nl ook nog eens 10% extra korting op de premie.

De volgende pechhulp pakketten van Allianz Global Assistance Pechhulp kan je afsluiten bij Reisverzekeringkorting.nl:

 • Nederland exclusief woonplaats
 • Nederland inclusief woonplaats
 • Nederland + Europa exclusief woonplaats
 • Nederland + Europa inclusief woonplaats
 • Extra module auto: Aanhangwagen (Nederland + Europa inclusief woonplaats)
 • Extra module motor: Vervangende motor

Altijd en overal snelle hulp met de auto en motor pechhulp verzekering

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in hulpverlening, dat komt door haar professionele en zeer complete dienstverlening. Er werken over 28 landen bij de alarmcentrales van Allianz Global Assistance duizenden medewerkers met een netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ze hebben een voorraad van vervangende auto’s ter beschikking in het buitenland, inclusief een trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. Je kunt dus weer snel je reis hervatten.

Pechhulp: all-in hulpverlening

Iedereen kan een Allianz Global Assistance Pechhulp aanschaffen, je hoeft hiervoor niet een andere autoverzekering af te sluiten. Om problemen te voorkomen dat je zonder pechhulp rondrijd, kan je de pechhulp verzekering tot 1 jaar in de toekomst in laten gaan. Hierdoor kan je een andere verzekering beëindigen, zonder ongedekt in de auto of op de motor te stappen.

Uniek bij Pechhulp verzekering: vervangende motor

Wat heel uniek is voor Nederland, de module vervangende motor. In plaats van een auto, kan je kiezen voor een motor als vervangend vervoer. Dit is vooral bedoeld voor motorrijders die met hun motor op vakantie zijn en hun weg willen vervolgen per motor.

Dekkingsoverzicht pechhulp

Pechhulp Nederland:

 • professionele reparatie ter plekke
 • of versleping naar de dichtstbijzijnde garage
 • of versleping naar adres naar keuze
 • vervoer naar huis van inzittenden
 • vervangend vervoer, maximaal twee dagen

Pechhulp Buitenland:

 • professionele reparatie ter plekke
 • bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
 • bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer
 • indien nodig: terugbrengen van eigen auto of motor naar Nederland

Sta je met de auto of motor met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per, 7 dagen per week, bellen met de Allianz Global Assistance Alarmcentrale die altijd voor je klaar staat.

Sluit nu een Pechhulp verzekering af!

Wacht niet langer en loop geen risico. Sluit nu online een Pechhulp Verzekering af bij Reisverzekeringkorting.nl en ontvang ook nog eens 10% extra korting op de premies van Allianz Global Assistance.

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.