Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Nederland, uitgebreide pechhulp verzekering v.a. slechts € 22,20 per jaar

Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland is in goede handen bij  Allianz Global Assistance. Niet voor niets de grootste hulpverlener ter wereld. In Nederland maken twee miljoen automobilisten gebruik van de pechhulp service van Allianz Global Assistance.

Pechhulp Nederland

Waar je gaat of staat en wie jouw auto ook bestuurd, Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance verzekerd je van hulp bij autopech in Nederland. Dat voor een scherpe premie en een uigebreide dekking, zonder bijkomende kosten. Ook vervangend vervoer bij pech in Nederland is geregeld.

Pechhulp Nederland omvat:

 • Snelle Pechhulp in heel Nederland.
 • Eventueel ook in je eigen woonplaats (extra mee te verzekeren).
 • Vervangend vervoer.
 • Elke bestuurder is verzekerd van pechhulp.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar (geringe toeslag)

Vanaf € 27,50 ben je al een jaar lang verzekerd van adequate pechhulp in Nederland.

Goedkoopste pechhulp Nederland door 10% extra korting

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Bereken hier de premie voor Pechhulp Nederland bij Allianz Global Assistance:

Pechhulppakket Nederland

Het pechhulppakket voor Nederland omvat een uitgebreide selectie aan diensten indien je met pech langs de kant van de weg komt te staan. Een telefoontje naar de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance is genoeg. Ze zijn 24-uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Dekking Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland

 • Reparatie ter plekke.
 • Verslepen naar garage, of verslepen naar adres van keuze.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • Vervangend vervoer, maximaal 2 dagen.

Sta je met de auto of motor met pech langs de weg in Nederland? Dan kun je 24 uur per, 7 dag, 7 dagen per week, bellen met de Allianz Global Assistance Alarmcentrale die altijd voor je klaar staat. In Nederland schakelt Allianz Global direct professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je altijd zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal 2 dagen vervangend vervoer worden ingezet.

Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland

Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland is ideaal als je regelmatig met de auto of motor onderweg bent. Met de Pechhulp Nederland service van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. Vertrouw net als veel grote automerken op Allianz Global Assistance. Dan ben je verzekerd van een zeer complete pechhulp in Nederland.

Grote, gerenommeerde automerken vertrouwen al sinds jaar en dag op de pechhulpverlening van Allianz Global Assistance in Nederland en Europa. Door de jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weet Allianz Global Assistance als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Of je nu in Nederland op weg bent naar je werk of naar het strand, Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland zorgt ervoor dat je snel weer je reis kunt vervolgen.

Uniek in Nederland, vervangende motor

De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Wel zo prettig als je met je motor onderweg bent. Deze module is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulp voor de motor is afgesloten.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering voor Nederland biedt jou de volgende concrete voordelen:

 • Goedkoopste pechhulp in Nederland.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Vragen over Pechhulp Nederland?

Stuur een e-mail of bel: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.