Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Nederland v.a. € 1,85 per maand (10% korting!)

Pechhulp NederlandEen Pechhulp Nederland verzekering heb je hier al vanaf € 1,85 per maand (inclusief vervangend vervoer) dankzij de 10% korting die je doorlopend ontvangt. Bij ons geen tijdelijke korting maar je ontvangt hier 10% korting zolang de verzekering loopt. Met de Pechhulp Nederland kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij auto- of motorpech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance is de ideale aanvulling op je autoverzekering. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Als je pech krijgt, dan staat er een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De Pechhulp Nederland is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door de efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de Pechhulp Nederland an Allianz Global Assistance! Nu al vanaf € 1,85 per maand inclusief vervangend vervoer! De premie is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig.

Het is niet mogelijk om Pechhulp af te sluiten voor auto’s en motoren met een leeftijd van 16 jaar en ouder.

Wat mag ik verwachten bij Pechhulp Nederland?

Dit betekent de Pechhulp voor Nederland:

 • Professionele hulp ter plekke, ook bij een lekke band of verkeerd getankte brandstof.
 • Het doel is altijd: reparatie ter plekke.
 • Vervangend vervoer als reparatie ter plekke niet mogelijk is.
 • Eventueel hotelovernachting.
 • Toesturen onderdelen en eventueel repatriëring voertuig (bij dekking Europa)

Let op: Alleen voor voertuigen met een Nederlands kenteken. Voor een huurauto in het buitenland is een creditcard verplicht.

Wat kost een pechhulp voor Nederland?

De tarieven voor Pechhulp in Nederland zijn zeer scherp. Vergelijk ze gerust met andere aanbieders en je zal zien dat wij vrijwel altijd de goedkoopste zijn.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Pechhulp Nederland voor je auto afsluiten

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp Verzekering voor Nederland afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Hoge klantwaardering voor Pechhulp: Gemiddeld een 8,7

De klanten van Allianz Global Assistance waarderen de Pechhulp Nederland gemiddeld met een 8,7 op een schaal van 10! Lees hier een aantal reviews:

 • Gerard: Goede service tijdens pech! – Snelle reactie van de klantenservice en de aangegeven wachttijd werd ruimschoots overtroffen. Monteur was zeer vriendelijk en probleem was snel opgelost! Cijfer: 9.
 •  Jan: Onverwachte lekke band – Zeer goed, de servicetruck was snel ter plaatse en het probleem werd snel en deskundig opgelost! Cijfer 10.
 • Anton: Pech onderweg – Auto startte niet meer maar binnen een half uur met gerust hart weer onderweg zonder zorgen! Cijfer: 8.
 • Kimberly: Super snel en goed – Binnen zeer korte tijd geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Auto in goede staat terug gebracht. Cijfer 9.
 • Godfried: Als het er op aan komt, kan je op een betrouwbare service rekenen – Op onverklaarbare wijze na een winterbeurt de week ervoor, wilde mijn auto niet aanslaan bij het starten ondanks de sterke accu. Na een paar keer proberen, toch maar de hulp ingeroepen van de monteur van Allianz. Die luisterde naar mijn verhaal en ging achter het stuur zitten en na 2 minuten startte de auto gewoon. Als uitleg kreeg ik te horen dat de brandstofpomp de brandstof niet transporteerde en door eerst alleen maar contact te maken en niet te starten, ben je de situatie aan het resetten en kan de pomp de brandstof gewoon weer doorpompen, het zou kunnen gebeuren na een tankbeurt. Logische verklaring en inderdaad is er een dag eerder getankt. Tot nu toe geen problemen meer ervaren met de brandstofpomp. Ik was heel blij met de snelle oplossing en het verhelpen van het probleem. Cijfer: 9.

Deze en meer klantreviews lees je hier: klantenthousiasme.nl

Pechhulp Nederland van Allianz Global Assistance

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. ‘Als Allianz Global Assistance zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?’, denk je wellicht. Dit komt omdat Allianz Global Assistance al lange tijd ook hulp verleent uit naam van haar klanten. Grote kans dus dat je al eens door Allianz Global Assistance bent geholpen, zonder dat je het wist. Door de jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weten zij als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Of je nu op weg bent naar je werk of de wintersport in Oostenrijk, zij zorgen ervoor dat je snel je reis weer kunt vervolgen.

 Het is niet mogelijk om Pechhulp voor de volgende voertuigen af te sluiten:

 • Lesauto/ lesmotor
 • Taxi
 • Koerier
 • Camper

Altijd en overal snelle hulp

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in hulpverlening, dat komt door haar professionele en zeer complete dienstverlening. Er werken in 34 landen bij de alarmcentrales van Allianz Mondial Assistance, duizenden medewerkers. Allianz Global Assistance heeft een eigen netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ze hebben een voorraad van vervangende auto’s ter beschikking in het buitenland, inclusief een trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. Je kunt met een Pechhulp verzekering voor je auto dus weer snel je reis hervatten.

Pechhulp Auto: all-in hulpverlening

Iedereen kan een Allianz Global Assistance Pechhulp afsluiten. Waarom Allianz Global Assistance? Dit zijn de voordelen van Allianz Global Assistance Auto Pechhulp Verzekering:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales.
 • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • Zeer scherpe premie.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

Sluit nu voordelig een Pechhulp Nederland verzekering van Allianz Global Assistance af zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Meest gestelde vragen en antwoorden over Pechhulp Nederland (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden over een pechhulp verzekering voor Nederland.

Hebben jullie een voordelige Pechhulp verzekering voor Nederland?

Jazeker, een Pechhulp Nederland verzekering heb je hier al vanaf € 1,85 per maand (inclusief vervangen vervoer) dankzij de 10% korting die je doorlopend ontvangt.

Wat zijn de bijzonderheden en voordelen van de Pechhulp Nederland?

– Nederland en/of Europa dekking
– Extra keuze voor woonplaats service
– Indien mogelijk, reparatie ter plaatse
– Inclusief vervangend vervoer
– Af te sluiten voor auto of motor
– Kentekengebonden. Zo is elke bestuurder verzekerd van pechhulp.

Wat als ik pech in Nederland heb?

Als je pech heb kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Wordt mijn auto ter plekke gerepareerd?

Bij pech staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Er wordt altijd geprobeerd om de auto ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt de auto naar een garage gebracht. Uiteraard krijg je in dat geval een vervangende auto ter beschikking.

Krijg ik ook pechhulp in mijn woonplaats?

Wij bieden verschillende pechhulp pakketten. Je kan kiezen voor pechhulp in Nederland en/of in het buitenland. De woonplaats service is niet inclusief, maar moet als extra optie aan het pakket worden toegevoegd.

Is iedereen die in mijn auto rijdt verzekerd voor pechhulp?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke auto geldt. De verzekering wordt geregistreerd op het kenteken van je voertuig. Als er dus meerdere personen gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.