Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Op pad met de auto tijdens Pasen? Denk aan een Pechhulpverzekering!

Op pad met de auto tijdens Pasen? Denk aan een Pechhulpverzekering!

Dit jaar gaan er weer veel Nederlanders op pad voor een korte paasvakantie. Een groot aantal zal hiervoor de auto gebruiken.

Wil je geen problemen tijden je paasvakantie? Sluit dan hier een Pechhulpverzekering af voor slechts € 22,20 per jaar.

Paasvakantie met de auto

Ook dit jaar zullen de Nederlandse wegen vol staan met auto’s van dagjesmensen. Belangrijke trekkers tijdens de paasvakantie zijn de Bollenstreek, de kust, de grote steden en de Floriade.

Autovakantie naar België of Duitsland

Ongeveer 250.000 Nederlanders vieren vakantie in eigen land. De belangrijkste accommodatie voor de binnenlandse vakanties is de bungalow, maar ook het kamperen en accommodaties met een vaste standplaats zijn populair. Zo’n 200.000 Nederlanders brengen het lange paasweekend in het buitenland door. De buurlanden Duitsland en België zijn favoriet voor een autovakantie tijdens de paasdagen.

Paasvakantie met de auto? Denk aan files en vertragingen

De verkeersdiensten waarschuwen voor files tijdens de paasdagen. Vooral op tweede paasdag staan automobilisten traditiegetrouw lang stil op de weg omdat veel mensen besluiten die dag allerlei evenementen in het land te bezoeken. De drukte op de weg als gevolg van vakantiegangers valt na verwachting dit jaar mee.

De verwachting is dat op donderdag 5 april er een lange avondspits zal zijn. De wegen naar bungalowparken en campings op de Veluwe en de Zeeuwse eilanden, staan dan vol met recreanten op weg naar hun bestemming.

Op zaterdag en zondag zijn vooral de Floriade in Venlo, de paasraces in Zandvoort en Paaspop in Schijndel trekpleisters die voor verstopping op de wegen kunnen zorgen. Op tweede paasdag slibben traditiegetrouw de wegen rond de attractieparken, het strand en de meubelboulevards dicht.

Kies voor een Pechhulpverzekering en voorkom problemen

Ga je tijdens de paasdagen met je auto op pad? Denk er dan aan een pechhulpverzekering af te sluiten, want er kan altijd iets vervelends onderweg gebeuren. Daar sta je dan, met pech langs de weg. In dat soort situaties kan je bellen met Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat, gewoon in het Nederlands.

Wat is een Pechhulpverzekering?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten (Nederland en Europa):

  • Reparatie van je auto ter plekke, indien mogelijk.
  • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
  • Vervoer naar huis van inzittenden.
  • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
  • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed

Pechhulpverzekering al vanaf 22,20 per jaar

De premie voor een Pechhulpverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een Allianz Global Assistance Pechhulpverzekering vanaf € 22,20 per jaar (inclusief 10% extra korting)!

Voorkom autopech tijdens je paasvakantie. Bereken zelf de premie en je zult zien dat een uitgebreide pechhulpverzekering niet duur hoeft te zijn. Ook voor oudere auto’s is de premie erg gunstig.

Bereken hier de premie:

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.