Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Motor Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance

Motorrijden zonder problemen? Sluit dan een pechhulpverzekering voor je motor af. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd tegen motorpech!

Ontvang bij Reisverzekeringkorting.nl 10% korting op de Motor Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener ter wereld. De Motor Pechhulp Verzekering is de beste verzekering voor motorrijders die altijd mobiel willen blijven!

Motorrijden zonder zorgen

Motorrijden is leuk. Motorrijden is efficiënt. Motorrijden is ontspanning, maar ook een slimme manier om van A naar B te komen. Motorrijden is het nuttige met het aangename combineren. Over de voordelen van motorrijden kunnen we het eens zijn. Des te belangrijker om ook altijd je weg te kunnen vervolgen. Bij motorpech wil je snel deskundige hulp, in binnen- en buitenland.

Premie berekenen van een Motor Pechhulp Verzekering? Klik hier:

BEREKEN PREMIE MOTOR PECHHULP VERZEKERING

Pechhulp voor je motor

Bij Reisverzekeringkorting.nl is het mogelijk om Allianz Global Assistance Pechhulp voor je motor af te sluiten. Allianz Global Assistance Pechhulp is ideaal als je regelmatig met de motor onderweg bent. Met de Pechhulp van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door.

Vervangende motor bij motorpech

Voor een toeslag kan je een extra module afsluiten, die het recht geeft om in geval van pech voor een vervangende motor te kiezen (auto kan ook). Dit is geldig in de gebieden waarvoor Pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland! Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. Wel zo prettig als je tijdens je motorvakantie in het buitenland onverhoopt pech krijgt.

Voordelen Allianz Global Assistance Motorfiets Pechhulp Verzekering:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp beschikbaar.
  • Eigen alarmcentrales.
  • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
  • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
  • Zeer scherpe premie .
  • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten.
  • Uniek in Nederland, vervangende motor mogelijk

Allianz Global Assistance Pechhulp heeft in de categorie ‘Beste schadeservice’ het Gouden Schild 2010 gewonnen! Deze award werd op 10 juni 2010 uitgereikt door de Nederlandse Verzekeringsawards.

Overzicht motor pechhulp in Nederland vs. Motor pechhulp in het buitenland

Bij motor pechhulp in Nederland Bij motor pechhulp in het buitenland
Professionele reparatie ter plekke Professionele reparatie ter plekke
Of: versleping naar de dichtstbijzijnde garageOf: versleping naar adres naar keuze Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittenden Bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Tot twee dagen vervangend vervoer Indien nodig: terugbrengen van eigen motor naar Nederland

Motor Pechhulpverzekering, nu 10% korting

De premie voor een motor pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Zelf kiezen welke Motor pechhulpverzekering

Een Motor Pechhulp Verzekering afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Inclusief of exclusief je woonplaats? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een motor pechhulpverzekering hebt lopen.

Motorpechhulp Verzekering afsluiten?

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Motor Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail

Premie berekenen van een Motor Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Vragen over de Motorfiets Pechhulp Verzekering?

Stuur een e-mail of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.