Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste auto pechhulp voor ondernemers: 10% korting!

Goedkoopste auto pechhulp voor ondernemersEen goedkoopste auto pechhulp voor ondernemers (bedrijfs- of bestelauto’s tot 3500 kg), sluit je hier snel en eenvoudig af. Dankzij onze doorlopende korting voor zakelijke bestuurders van 10% op de premie, die je alleen bij ons ontvangt, ben je als ondernemer goed en voordelig verzekerd voor pech met je bedrijfsauto.

Ben je ondernemer? Hier heb je al Pechhulp verzekering voor je bedrijfsauto voor € 1,85 per maand, inclusief vervangend vervoer!

Ondernemer? Zorg dat je mobiel blijft!

Ondernemers die afhankelijk zijn van hun bedrijfsauto willen te allen tijde mobiel blijven. Een pechgeval met jouw bedrijfsauto kost tijd en dus geld. Wellicht moet je dan je klanten teleurstellen en dat wil je niet. Daarom is de Pechhulp Verzekering voor bedrijfsauto’s van Allianz Global Assistance een garantie voor mobiliteit. Want of je nu ergens in Europa, Nederland of voor je deur strand, eén telefoontje naar de 24-uurs alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om jouw bedrijfsauto direct ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt je auto naar een garage gebracht. Kan de auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je gratis een vervangende auto (indien beschikbaar een bestelauto en anders een personenauto) ter beschikking, zodat je weer op weg kunt naar je afspraak. Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten voor ondernemers. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past.

Let op: De Pechhulp Verzekering voor ondernemers van Allianz Global Assistance kan niet worden afgesloten voor ambulancevervoer, taxi-diensten of koeriersdiensten. Lees altijd vooraf de verzekeringsvoorwaarden.

Goedkoopste auto pechhulp voor ondernemers: 10% korting!

De toch al voordelige Pechhulp Verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij geven aan ondernemers, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit (let op: deze speciale korting krijg je alleen op deze website!). De korting voor ondernemers ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer (of iedere maand als je per maand betaald). Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopechhulp voor bedrijfsauto’s van Allianz Global Assistance. Bekijk hier onze speciale tarieven:

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Waarom de pechhulp voor bedrijfsauto’s van Allianz Global Assistance?

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren in Nederland rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. Allianz Global Assistance is dan ook de grootste hulpverlener ter wereld en heeft een omvangrijk gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Zowel in binnen- als buitenland heeft men de beschikking over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en in de winter met winterbanden.

Hoe kan ik de Pechhulp voor zakelijke auto’s afsluiten?

De auto Pechhulp verzekering voor ondernemers van Allianz Global Assistance is af te sluiten voor minimaal een jaar. De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je bedrijfsauto altijd voor pechhulp is verzekerd. Het is geen persoonsgebonden verzekering zoals bij een lidmaatschap. Dat is handig als bijvoorbeeld jouw partner, medewerker of collega van het voertuig gebruik maakt. Je kan kiezen voor pechhulp voor je bedrijfsauto alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.

Heb je nog geen Pechhulp Verzekering voor je zakelijke auto? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Veel gestelde vragen over de goedkoopste auto pechhulp voor ondernemers (FAQ)

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Hebben jullie de goedkoopste auto pechhulp verzekering voor ondernemers?

Een Pechhulp verzekering voor je bedrijfsauto heb je hier al vanaf € 1,85 per maand (inclusief vervangen vervoer) dankzij de 10% korting die je doorlopend ontvangt (uitsluitend via deze website).

Wat zijn de voordelen van de auto pechhulp verzekering voor ondernemers?

– Nederland en/of Europa dekking.
– Extra keuze voor woonplaats service.
– Indien mogelijk, reparatie ter plaatse.
– Inclusief vervangend vervoer.
– Af te sluiten voor zakelijke- en bedrijfsauto’s.
– Kentekengebonden. Zo is elke bestuurder verzekerd van pechhulp.

Wat kan ik verwachten bij pech?

Als je pech heb kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Wordt mijn bedrijfsauto ter plekke gerepareerd?

Bij pech staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Er wordt altijd geprobeerd om je bedrijfsauto ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt de auto naar een garage gebracht. Uiteraard krijg je in dat geval een vervangende auto ter beschikking.

Krijg ik ook pechhulp in mijn woonplaats?

Er zijn verschillende pechhulp pakketten. Je kan kiezen voor pechhulp in Nederland en/of in het buitenland. De woonplaats service is niet inclusief, maar moet als extra optie aan het pakket worden toegevoegd.

Is iedereen die in mijn bedrijfsauto rijdt verzekerd voor pechhulp?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke bedrijfsauto geldt. De verzekering wordt geregistreerd op het kenteken van je voertuig. Als er dus meerdere personen gebruik maken van je bedrijfsauto, worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.