Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Verzekering voor bestelauto’s nu 10% korting

Pechhulp Verzekering voor bestelauto's nu 10% korting

Een voordelige Pechhulp Verzekering voor bedrijfs- of bestelauto’s tot 3500 kg sluit je hier snel en eenvoudig af. Dankzij onze doorlopende internetkorting van 10% op de premie, die je alleen bij ons ontvangt, geven wij ook nog eens de laagste prijsgarantie.

Zo heb je al een Pechhulp Verzekering voor € 1,85 per maand, inclusief vervangend vervoer!

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren in Nederland rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. Allianz Global Assistance is dan ook de grootste hulpverlener ter wereld en heeft een omvangrijk gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Zowel in binnen- als buitenland heeft men de beschikking over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en in de winter met winterbanden.

Weer op weg naar je bestemming door snelle hulp

Ondernemers die afhankelijk zijn van hun bestelauto willen mobiel blijven. Een pechgeval met jouw bedrijfsauto kost tijd en dus geld. Daarom is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance een uitkomst. Zo blijf je als ondernemer altijd mobiel. Want of je nu ergens in Europa, Nederland of voor je deur strand, eén telefoontje naar de 24-uurs alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om jouw bestelauto direct ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt je bedrijfsauto naar een garage gebracht. Kan de auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je gratis een vervangende auto (indien beschikbaar een bestelauto en anders een personenauto) ter beschikking, zodat je weer op weg kunt.

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past.

Let op: De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kan niet worden afgesloten voor ambulancevervoer, taxi-diensten of koeriersdiensten. Lees altijd vooraf de verzekeringsvoorwaarden.

Pech met je bestelauto

In Nederland rijden er zo’n 850.000 bestelauto’s rond. Bestelauto’s zijn bedoeld voor het vervoeren van lading tot 2 000 kg. Ruim de helft van alle bedrijfsbestelauto’s wordt gebruikt in de bouw, handel en horeca, waaronder de groot- en detailhandel. Vooral Volkswagen is een populair merk onder zelfstandigen. De types Caddy, Transporter en Crafter worden veel verkocht. Ander populaire bedrijfswagens zijn de Ford Transit Custom, Mercedes Vito en sprinter, Opel Vivaro, Renault Trafic en Citroen Berlingo. Je bestelauto is je visitekaartje maar ook vaak je mobiele werkplaats, onmisbaar dus.

Niets is dan zo vervelend als je onderweg bent naar een opdracht of klant en je bestelauto begeeft het. Wegslepen kost al gauw € 400,- juist daarom is een goede Pechhulp Verzekering geen overbodige luxe. Je ontvangt snel professionele hulp en eventueel een vervangen auto. Zo blijf je mobiel, de zaken moet doorgaan.

Nu 10% extra korting!

De toch al voordelige Pechhulp Verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit. Deze ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopechhulp van Allianz Global Assistance.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Hoe kan ik de Pechhulp Verzekering afsluiten?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is los af te sluiten voor minimaal een jaar. De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je bestelauto voor pechhulp is verzekerd, het is niet persoonsgebonden zoals bij een lidmaatschap. Dat is handig als bijvoorbeeld jouw partner, medewerker of collega van het voertuig gebruik maakt. Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.

Heb je nog geen Pechhulp Verzekering voor je bestelauto? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

 Gunstige premie

De premie voor de Pechhulp Verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt daarbij de keuze uit meerdere Pechhulp pakketten, zoals met of zonder pechhulp in jouw woonplaats. In de onderstaande tabel staan de premies. De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland en het buitenland met of zonder hulp in je woonplaats.

Veel gestelde vragen Pechhulp verzekering

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke bestelauto geldt. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto een verzekering afgesloten worden. Het voordeel van kentekengebonden is, dat iedereen die in de bestelauto rijdt een beroep kan doen op pechhulp bij problemen onderweg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?

Indien je pech hebt kan je direct contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?

Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je bestelauto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global AssistanceNL excl. woonplaatsNL incl. woonplaatsNL + Europa excl. woonpl.NL + Europa incl. woonpl.
     
Aantal keer recht op service7x7x (max. 5 in woonplaats)7x7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd autoNeeNeeNeeNee
Incl. immobilisatie door eigen toedoenJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
TransportJaJaJaJa
Pers.gebonden/kentekengebondenKentekenKentekenKentekenKenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaatsNeeJaNeeJa
Hulp ter plaatseJaJaJaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.N.v.t.N.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJaJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJaJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJaJaJa
Vervoer inzittendenJaJaJaJa
Vervangend chauffeurJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagen
HotelovernachtingJaJaJaJa

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse JaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJa
Toezenden van onderdelenJaJa
Kosten onderdelenNeeNee
Vervoer inzittendenJaJa
Vervangend chauffeurJaJa
Vervangend vervoerJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 30 dagenMax. 30 dagen
StallingskostenJaJa
HotelovernachtingJaJa

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is en prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.