Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Pechhulp Verzekering voor bestelauto’s nu 10% korting

Een voordelige Pechhulp Verzekering voor bedrijfs- of bestelauto’s tot 3500 kg sluit je hier snel en eenvoudig af. Dankzij onze doorlopende internetkorting van 10% op de premie, die je alleen bij ons ontvangt, geven wij ook nog eens de laagste prijsgarantie.

Zo heb je al een Pechhulp Verzekering voor € 1,85 per maand, inclusief vervangend vervoer!

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren in Nederland rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. Allianz Global Assistance is dan ook de grootste hulpverlener ter wereld en heeft een omvangrijk gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Zowel in binnen- als buitenland heeft men de beschikking over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en in de winter met winterbanden.

Weer op weg naar je bestemming door snelle hulp

Ondernemers die afhankelijk zijn van hun bestelauto willen mobiel blijven. Een pechgeval met jouw bedrijfsauto kost tijd en dus geld. Daarom is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance een uitkomst. Zo blijf je als ondernemer altijd mobiel. Want of je nu ergens in Europa, Nederland of voor je deur strand, eén telefoontje naar de 24-uurs alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om jouw bestelauto direct ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt je bedrijfsauto naar een garage gebracht. Kan de auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je gratis een vervangende auto (indien beschikbaar een bestelauto en anders een personenauto) ter beschikking, zodat je weer op weg kunt.

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past.

Let op: De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kan niet worden afgesloten voor ambulancevervoer, taxi-diensten of koeriersdiensten. Lees altijd vooraf de verzekeringsvoorwaarden.

Pech met je bestelauto

In Nederland rijden er zo’n 850.000 bestelauto’s rond. Bestelauto’s zijn bedoeld voor het vervoeren van lading tot 2 000 kg. Ruim de helft van alle bedrijfsbestelauto’s wordt gebruikt in de bouw, handel en horeca, waaronder de groot- en detailhandel. Vooral Volkswagen is een populair merk onder zelfstandigen. De types Caddy, Transporter en Crafter worden veel verkocht. Ander populaire bedrijfswagens zijn de Ford Transit Custom, Mercedes Vito en sprinter, Opel Vivaro, Renault Trafic en Citroen Berlingo. Je bestelauto is je visitekaartje maar ook vaak je mobiele werkplaats, onmisbaar dus.

Niets is dan zo vervelend als je onderweg bent naar een opdracht of klant en je bestelauto begeeft het. Wegslepen kost al gauw € 400,- juist daarom is een goede Pechhulp Verzekering geen overbodige luxe. Je ontvangt snel professionele hulp en eventueel een vervangen auto. Zo blijf je mobiel, de zaken moet doorgaan.

Nu 10% extra korting!

De toch al voordelige Pechhulp Verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven, wanneer je een pechhulp verzekering via deze website afsluit. Deze ontvang je zolang de polis loopt dus ieder jaar weer. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopechhulp van Allianz Global Assistance.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Hoe kan ik de Pechhulp Verzekering afsluiten?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is los af te sluiten voor minimaal een jaar. De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je bestelauto voor pechhulp is verzekerd, het is niet persoonsgebonden zoals bij een lidmaatschap. Dat is handig als bijvoorbeeld jouw partner, medewerker of collega van het voertuig gebruik maakt. Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.

Heb je nog geen Pechhulp Verzekering voor je bestelauto? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

 Gunstige premie

De premie voor de Pechhulp Verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt daarbij de keuze uit meerdere Pechhulp pakketten, zoals met of zonder pechhulp in jouw woonplaats. In de onderstaande tabel staan de premies. De pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland en het buitenland met of zonder hulp in je woonplaats.

Veel gestelde vragen Pechhulp verzekering

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke bestelauto geldt. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto een verzekering afgesloten worden. Het voordeel van kentekengebonden is, dat iedereen die in de bestelauto rijdt een beroep kan doen op pechhulp bij problemen onderweg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?

Indien je pech hebt kan je direct contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?

Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je bestelauto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl. woonplaats NL + Europa excl. woonpl. NL + Europa incl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto Nee Nee Nee Nee
Incl. immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is en prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen?

Stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl of bel Reisverzekeringkorting in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.