Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat zijn de populairste campers van het jaar?

Wat zijn de populairste campers van het jaar?

Wat zijn de populairste campers van het jaar?

Wie dat wil kan stemmen voor de populairste camper van Nederland in drie categorieën. De NKC, de grootste camperclub van Europa, organiseert de verkiezing. Op 23 januari 2020 worden de winnaars van Kampeerauto van het jaar 2020 bekendgemaakt.

Jaarlijks presenteren camperfabrikanten verbeterde campermodellen. Uit het grote aanbod voor 2020 zijn per categorie drie campers genomineerd voor de titel Kampeerauto van het jaar. Hierbij  is er gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding en innovaties. Nu is het woord aan het publiek, dat kan stemmen vanaf 1 oktober.

Genomineerde campers

In de categorie buscamper zijn dat de:

  • Westfalia James Cook Classic
  • Frankia Yucon 6.0
  • Dreamer Living Van

Bij de halfintegrale campers kan gestemd worden op de:

  • Adria Compact Supreme DL
  • de Bürstner Lyseo M Harmony Line 690G
  • Carado T338

De integrale campers zijn de:

  • Weinsberg CaraCore 700 MEG
  •  Itineo RC 740
  • Laika Kosmo 909

Meer over de genomineerden en waarom ze geselecteerd zijn, is te lezen op de speciale verkiezingspagina www.nkc.nl/verkiezing Daar kan ook gestemd worden. Daarnaast kan men stemmen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) die van 9 tot en met 13 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Wie stemt, maakt kans op een elektrische vouwfiets.

Welke campers de titel Kampeerauto van het jaar 2020 mogen dragen, wordt bekendgemaakt op de kampeerbeurs de Caravana in Leeuwarden op 23 januari 2020. De vakjury bestaat uit journalisten van het campermagazine Kampeerauto.

Categoriën: Nieuws

Tags: , , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.