Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Mondial Assistance verhoogt de kilometervergoeding

Reisverzekeraar en hulpverlener Mondial Assistance houdt rekening met de huidige stijging van de brandstofprijzen.

Per direct wordt bij de schade-afhandeling de kilometervergoeding, per gereden kilometer, verhoogd van 19 cent naar 25 cent .

Hogere kilometervergoeding bij schades

De hogere kilometervergoeding geldt wanneer een verzekerde extra en onverwachte kilometers met de eigen auto heeft gereden. Je kunt hierbij denken aan het bezoeken van een zieke medereiziger in het ziekenhuis of doordat een familielid een verzekerde uit het buitenland ophaalt vanwege een onverwachte, verzekerde gebeurtenis.

Wanneer een declaratie wordt ontvangen, dan vergoedt Mondial Assistance de gemaakte brandstofkosten van 25 cent per gereden kilometer tot het maximaal verzekerd bedrag (zoals vermeld in de voorwaarden).

 

Categoriën: Nieuws

Tags:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.